I can't believe that I still want you.

Idag vaknade jag upp med en brutal ångest i kroppen. När tjejerna gick till gymmet valde jag att stanna hemma för att försöka motarbeta denna fruktansvärda känsla. Efter en dusch tände jag lite ljus och tog med mig frukosten och kaffet tillbaka till sängen. Om det känns bättre? ytterst liten förändring.
 
Inte nog med detta, igår tappade jag en pall på jobbet, Orutinerad som man är stoppade jag emellan benet för att lindra smällen. Resulterade med tårfyllda ögon och en fet bula på smalbenet. Långt ifrån skönt. 
Lägger mig eventuellt i truckgatan idag och väntar på att första bästa truck avslutar eländet. P.s Mamma, det var ett skämt om du inte fattade det, Va inte orolig d.s 
 
Annars då? jobbar fortförande mer än standard men det är okej. Har fortförande ingen fritid då dygnets 24 timmar spenderas på jobbet, i gymmet, vid matbordet och i sängen. 
Nåväl, slutklagat. Idag väntar troligtvis jobb minst till midnatt men det kommer gå fint det. Isånnafall får vi åka taxi hem och det är ju som bekant mitt största intresse. Längtar. 
Nu kommer Anna hem så nu ska jag umgås med henne, Sköt om er då! SES
 
Ida, min finaste och bästa vän, Är med dig i tankarna idag. Jag älskar dig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0