Being a family means you are a part of something very wonderful. It means you will love and be loved for the rest of your life. No matter what.

Påsken är vanligtvis den helg då hela klanen Fransson/Mainwaring/Forssell/Jacobsson lämnar sina hem runt om i hela Svea rike för att samlas och ha en fantastisk helg tillsammans. Denna Påsk ser lite annorlunda ut. Mor och far har flytt till Thailand i ett par veckor, två av mina syskon med familjer befinner sig i Skellefteå, Dom två andra befinner sig i Borås samt Göteborg.
Själv sitter jag ensam här i Norgeland och tycker brutalt synd om mig själv. Har lagat en god ensammiddag och tänkte unna mig att köpa AIKmatchen på tvn, det visade sig vara en bugg på hemsidan så det gick inte. Det fick bli att lyssna på matchen samtidigt som jag tröstäter upp mitt påskägg som kom i brevlådan utav mina fina föräldrar istället.
Jaja, livet går vidare. Här är ett par bilder från tidigare påskhelger.
hihi de två senaste bilderna är från en fantastiskt kul 80-talsfest vi hade förra påsken ♥
 
 
 
 

If you have never made a misstake then it means you have never tried something new.

Så där. Då var påsken här och det innebär att vi gjort bort den tuffaste perioden på jobbet. Nu väntar tre dagar ledigt med betalt, det klagar vi inte på. Trots att vi jobbat dag och natt så har vi på jobbet valt att umgås på vår lilla fritid också. I lördags firade vi lönen med att åka och bowla och dricka en sjuk mängd pils. Det blev en kväll som innehöll det mesta och när jag ramlade in på AK10 klockan 07 var festen fortförande i full gång gång i minst två timmar till. Är det något vi kan så är det att dricka öl. Det kan vi konstatera. Sammanfattningsvis var det en helt flippat kul kväll och natt. 
 
Nåväl. Hur vi spenderar denna lediga dag är lite oklart. Men något spännande kommer jag hålla mig sysselsatt med. 
Hoppas ni får en härlig dag fölket. Puss och kram. 

Missing somebody is a part of loving them. If you're never apart, you'll never really know how strong your love is.

Påsken närmar sig med stormsteg. Detta innebär högsäsong på jobbet och de senaste dagarna har jag jobbat till bristningsgränsen, snittar 3 timmars sömn per natt och detta sliter på min gamla kropp på ett sjukt sätt. Mitt rörelsemönster är skrämmande likt gammelmormor Evas då träningsvärken gör sig påmind i varenda kroppsdel. Lägg då till sömnbristen och mina hysteriska skrattanfall... Det DÖDAR min mage att skratta så pass mycket som jag faktiskt gör på jobbet. Ilandsproblem tror jag allt. 
 
Ikväll har vi haft grillpremiär med ett par härliga arbetskompisar. Det var gott på ett otroligt sätt. Men när de andra gick till byn för att klubba stannade jag hemma för att städa och ta igen lite sömn, fortsätter chocka omvärden med att ta en hel del mogna beslut.
Nu säger jag godnatt, och imorgon kan ingenting stoppa min planerade sovmorgon. Ha det bra finaste♥
 
 
 

Destiny is for losers. It's just a stupid excuse to wait for things to happend instead of making them happend.

Denna dagen har varit optimal för fröken Fransson. Vaknade tidigt i vanlig ordning med kaffe på sängkanten. Efter en hel del surr tog jag och Jennilla oss ut på en morgonpromenad i det fantastiska vädret till Solsiden för att uträtta ett och annat ärende.
 
Annars stod det rumsbyte på schemat denna onsdag på akg10. Inser vid ett sådant tillfälle hur sinnessjukt mycket kläder och prylar man äger, blir äcklad av mig själv. Nåväl, detta har hållt mig sysselsatt mestadels utav dagen med undantag för ett par timmar på Olearys för mys med mina kompisar Ida B och Sarah med H. Detta rumsbyte innebär att jag och Jennilla inte bara jobbar tillsammans, nu ska vi även dela rum och även sitta ihop på vår fritid. Det kommer att gå galant. 
 
Ikväll välkomnade jag ännu en gång min pedantiska sida. Jag gick lös inne på toaletten. Varenda liten vrå där inne luktar ros och glittrar. Knäskurade golvet och tog det nog något steg för långt då även väggarna blev handskurade. Duktigt va mamma? 
Nu säger en annan god natt. HEJ OCH HÅ.

The people who are with you during your darkest nights, are the ones worth spending your brightest days with.

Vädret är på sitt bästa humör och idag kommer mitt älskade hjärta Jennilla hem efter två månaders äventyr. Som jag saknat henne, kommer att vara en blodigel och aldrig släppa henne ur sikte. Att det är veckans längsta dag på jobbet gör mig ingenting, för det här är en bra dag! Woop
Hoppas att ni får en lika bra dag älskade♥
 
 

RSS 2.0