When you get sad, stop being sad and be awesome instead.

De som känner mig väl vet att min största svaghet i livet är socker. Allt som innehåller socker är det bästa jag vet. Jag vet nog ingen som är så beroende av denna produkt som jag är. Eftersom att min kropp förbränner allt som jag stoppar i mig på en nanosekund så kan jag äta obegränsat med onyttigheter utan att det syns på kroppen. Detta utnyttjar jag till fullo, 
fram till ett par veckor tillbaka då jag insåg att om jag fortsätter äta som jag gör kommer jag både ha diabetes samt fått en blodpropp innan jag fyller 22 år om en månad. Så därför har jag begränsat mig till att enbart äta onyttigt på helger.
 
Denna dagen har jag haft en sinnessjuk abstinens efter framförallt choklad och inte kunnat tänka på annat. Men jag har stått emot mina impulser att springa och köpa upp hela Remas sortiment på choklad. Nöjd och glad över mig själv, till Elin kommer hem och har tagit med sig gigantiska croissanter från jobbet. Täckta med choklad. Fyllda med vaniljkräm.
Kapitulerade, så nu ligger två stycken utav dessa och gottar sig i lillmagen min.
Annars har vi haft en väldigt mysig och givande kväll, kan bli ett spännande år detta. Nu väntar Christian Grey på mig. Hihi, på återseende älskade! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0