When you get sad, stop being sad and be awesome instead.

De som känner mig väl vet att min största svaghet i livet är socker. Allt som innehåller socker är det bästa jag vet. Jag vet nog ingen som är så beroende av denna produkt som jag är. Eftersom att min kropp förbränner allt som jag stoppar i mig på en nanosekund så kan jag äta obegränsat med onyttigheter utan att det syns på kroppen. Detta utnyttjar jag till fullo, 
fram till ett par veckor tillbaka då jag insåg att om jag fortsätter äta som jag gör kommer jag både ha diabetes samt fått en blodpropp innan jag fyller 22 år om en månad. Så därför har jag begränsat mig till att enbart äta onyttigt på helger.
 
Denna dagen har jag haft en sinnessjuk abstinens efter framförallt choklad och inte kunnat tänka på annat. Men jag har stått emot mina impulser att springa och köpa upp hela Remas sortiment på choklad. Nöjd och glad över mig själv, till Elin kommer hem och har tagit med sig gigantiska croissanter från jobbet. Täckta med choklad. Fyllda med vaniljkräm.
Kapitulerade, så nu ligger två stycken utav dessa och gottar sig i lillmagen min.
Annars har vi haft en väldigt mysig och givande kväll, kan bli ett spännande år detta. Nu väntar Christian Grey på mig. Hihi, på återseende älskade! 

Be careful with your words. Once they are said, they can be only forgiven, not forgotten.

Det har varit en fin dag idag, trots detta har mitt humör sakta men säkert blivit sämre och sämre ju längre dagen gått. I detta nu är jag ett litet åskmoln, av den anledningen ligger jag redan i sängen för att försöka förhindra ett utbrott. 
Har varit på ett obligatoriskt läkarbesök hos företagshälsovården idag. Det visade sig att jag är halvdöv på ena örat, trevligt och spännande... Kommer att vara heldöv innan jag fyllt 30 bast, HÄÄJ.
 
 Nåväl. Nu ska jag försöka sova bort det dåliga humöret och hoppas att jag vaknar pigg och glad på min lediga dag imorgon. Ha de bra folks. 

If people are trying to bring you down, it only means that you are above them.

De senaste veckorna har jag haft grava sömnproblem. Nattens skörd blev två timmars orolig sömn. Funderar på att skriva in mig på ett psykhem då jag blir helt paranoid och får extrem ångest. Exempel:
När jag jobbar brukar jag lyssna på ljudbok. De senaste jag lyssnat på har handlat om Christoffer Silferbielke som är en fullblodspsykopat . I morse när jag vaknade var jag livrädd, jag var övertygad om att Silferbielke var i lägenheten och att han dessuton släppt in en massa giftormar i vårt avloppssystem. Så nu vågar jag inte duscha och knappt gå på toaletten. Samtidigt kan jag inte sluta lyssna på det trots att jag far så fruktansvärt illa utav det.  
Märker ju när jag skriver detta att det är mig det är fel på. Fullständigt sjuk i huvudet är jag.
 
Javel har fått inbjudan till två evenemang ikväll och tackat nej till både eftersom att det med all säkerhet hade konsumerats en hel del alkohol och jag är så NÖJD över mig själv att jag står emot det massiva grupptrycket.
Nej nu ska jag ringa ett psykhem vi hörs!!
 
 
 
 
 
 

Shine bright like a diamond.

Detta kommer bli en bra dag. Vaknade för tredje dagen i rad med kaffe på sängen och det är ju minst sagt en bra start på dagen.
En kort arbetsdag väntar och när jag slutar ska jag möta upp några härliga Svenskar på Olearys för att se matchen mellan Skellefteå och Luleå och äta en god middag. Tyvärr kommer jag missa en stor del av matchen men det går bra.
Blir en tidig kväll då väckarklockan i vanlig ordning står på 05.30 för lördagsjobb.
Sen skänker jag en extra tanke till Tilde som fyller 6 stora år idag. Fina fina tjejen.
 
Ha en fin Fredag folkens!
 

Don't you worry child, see heaven got a plan for you.

Dagen började på bästa möjliga vis då en jetlagad Elin som varit vaken sedan klockan 06.00 kom och väckte mig med en kaffe på sängen. 
Förmiddagen blev en mysig tillställning med tjejerna och när de gick till jobbet stannade jag kvar hemma eftersom att Onsdagar är min lediga dag. Resten av dagen har jag spenderat med att laga god mat, läsa bok och sett hockey. En väldigt bra dag enligt mig själv. 
 
Dock har jag saknat min solstråle helt fruktansvärt mycket idag. Världens finaste unge♥.
Charmtrollet mitt. 
 

Falling down is part of life, getting back up is living.

Detta måste få ett slut. Klockan är snart ett på natten och jag är oförskämt pigg och jag vet att jag inte kommer kunna somna på ett flertal timmar. Störande. 
Ikväll har vår älskade Erlinoposé kommit hem från Filippinerna och jag är så glad att vi utan tvivel har det bästa kollektivet. Just nu har jag det galnaste kärleksruset till mina fina fina sambosar. Nu är det bara Jennilla som saknas♥. 
 
Imorgon väntar en lyxig brunch med bästis innan jobbet och eftersom att vi alla slutar tidigt blir det en middag på Olearys för ännu mer catch up med Ida och Elin. Kommer bli en fantastisk dag. Älskar allt. Ta hand om er, nu ska jag göra ett försök till att sova.
 

You have always been around for me, even when I was bad.

För varje dag som går blir jag bara mer och mer lik min älskade mor. Och nu pratar vi inte enbart utseendemässigt. Jag får fler och fler personlighetsdrag som är identiska med fru Franssons. De senaste veckorna har vi tagit det ett steg längre då jag har bytt ut mitt största intresse alkohol mot matlagning och städning. Idag när jag tagit på mig mina städkläder, tofflorna och satt upp håret i en tofs och gick förbi en spegel var det inte mig jag såg. Jag såg Yvve i spegeln. 
 
Jag kan lova att min mamma hade varit stolt om hon såg mig idag. Lägenheten glittrar efter att min pedantiska sida kommit fram. En sida som kommit på senare dagar som utan tvivel kommer från min kvinnliga stamcell. Så nu är det inte bara utseende och personlighet vi delar, utan nu delar vi även samma intressen. Hihi mammis♥. 

Strong people don't put others down, they lift them up.

Tanken var att kvällen till ära gå på Olearys VIPöppning, men av olika anledningar blev det inställt för min del. Även om det hade varit kul att gå så var det nästan lika bra att det inte blev av för att min väckarklocka är ställd på 05.30 för lördagsjobb i vanlig ordning. 
Så istället för att befinna mig i byn ligger jag redan i sängen och jag kan bara be en bön och hoppas att jag inte ska ha samma sömnsvårigheter som jag haft den senaste veckan. För om så är fallet finns det inte en chans att jag tar mig upp i tid imorgon. 
 
Nu ska jag se ett avsnitt av Gossip girl och hoppas att jag somnar direkt efteråt. Ha det bra mina vänner.

Strength doesn't come from what you can do. It comes from overcoming the things you once thought you couldn't.

Jag har fått se mig besegrad de senaste dagarna. För en gångs skulle lyssnade jag på min mors goda råd att inte gå till jobbet när man är sjuk. Och tacka gudarna att jag inte gick till jobbet dessa dagar, för enligt mig har jag legat på dödsbädden och inte rört mig en centimeter. 
Nu mår jag tack och lov bättre förutom lite hosta och sådana små bekymmer. 
 
Jag och Ida fick oväntat besök i helgen utav Idas barndomskompis samt hans två kompisar då dom skulle på en dansaudiion här i Trondheim. Så nu är det fullt hus på Aleksander Kiellands gate igen. I detta nu är Ida på jobbet och gästerna är ute och äter middag på stan. Så nu sitter man här som den hönsmamman man är och oroar sig för att alla ska ta sig hem oskadda.
Har laddat upp med Hajfilm för att hålla mig vaken till alla är hemma i tryggheten. 

It's kind of fun to do the impossible.

Idag är hon inte så kaxig, den där fröken Fransson. Febern har slagit till med full kraft i min kropp som om möjligt är ännu svagare än standard.
Har slagits med en boaorm som valt att göra mig sällskap i sängen. Vaknade upp i panik på idas fotsida av sängen, med huvudet hängande utanför sängen. En utav mina värsta mardrömmar då ormar är det absolut vidrigaste jag vet, alla kategorier. Men till jobbet imorgon, det ska jag!!
 
Det är en sån här dag man saknar sin mamma och pappa, trots att Ida gör ett ofattbart bra jobb med att ta hand om mig. Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv. 
TYCK SYND OM MIG DÅ.

You know damn well we'd go crazy without each other.

Har varit bästa dagen i mitt liv då Ida äntligen har anlänt till Trondheim. Tyvärr har jag inte hunnit kramas med henne lika mycket som jag vill då jag var tvungen att åka till jobbet nästan direkt hon kom hem. Men det är skönt att ha henne i närheten i varje fall.
 
Tyvärr mår jag inte så bra idag, lillkroppen min har nog invarderats av feberbakterier. Så nu ska jag - pillerhataren ta en ipren och försöka sova så att jag förhopopningsvis mår lite bättre imorgon då jag är ledig. Ha det bra. 

The truth is that everyone's gonna hurt you. You just have to find the ones worth suffering for.

Jag har endast en kväll kvar som ensamvarg. Imorgon kommer äntligen min bästa vän tillbaka till Trondheim och järnspikar vad jag längtar efter henne. 
Hjärtat mitt.
 
Klockan är alldeles för mycket och jag är alldeles för pigg. Har vänt på dygnet och det är inte bra. Nu ska jag göra mitt yttersta för att somna. Sköt om er mina fina.
 
 

You never leave my mind. Even when I have a million things to worry about.

Mer än 20 vakna timmar idag är inte till min fördel. Efter fem timmars jobb gick jag till Jörgen från jobbet för att se Sverige ta ett silver. Inget bra drivmedel för att fortsätta kvällen. Tog trots allt med mina ben till Sarah för att iallafall fira att AIK vann sin match mot frölunda. Minst sju öl har åkt ner i lillkroppen min och det kommer att kännas rätt bra imorgon kan jag säga med all säkerhet. Men kul har jag haft i varje fall, det ska gudarna veta.
 
Nu är jag iallafall hemma i lägenheten efter en bekväm taxiresa. Tre dagar i rad har jag åkt taxi och fått följande komentarer av tre olika chaufförer, "sån ja, du är med i den svenska maffian, hit har jag kört väldigt många gånger", *hoppar in i taxin*  chauffören säger i samma sekund "Aleksander kiellands gate va?" och senast ikväll: " jag vet var du ska, du kommer från Skellefteå va?"
Ett litet bevis på att min största hobby är taxis vaaa?
Hög tid för sömn. god natt på er mina kära. Nu drömmer vi om taxi va. 
Puss.

Even if we're apart, I'll always be with you.

Jaha. Då var man tillbaka i Trondheim och den oglamorösa vardagen har kommit ikapp mig. Lägenheten är ovanligt tyst och tråkig då mina sambosar är ute på äventyr runt om i världen. För mig, som är en utav de mörkräddaste människorna på Tellus är det inget drömsenarie att vara hemma själv. Saknar mina tjejer♥.
 
Nåväl. De senaste två veckorna har varit helt fantastiska tillsammans med hela familjen min. Julen hemma på Åbrogatan var i vanlig ordning idyllisk med glada barn, god mat, högsta mysfaktorn, många och fina julklappar. Det nya året firades in i Åre, även där med nästan hela familjen vilket var väldigt väldigt trevligt. Tyvärr har jag inga bilder att visa upp då alla som togs finns på Pappas systemkamera som är i skellefteå.
Nu ska jag läsa bok till jag somnar eftersom att jobbpasset börjar klockan 07.00 imorgon. Sedan blir det att se Sverige vinna finalen mot USA med ett par fina arbetskompisar.
Godnatt.  
 
 

RSS 2.0