If you want something you've never had, then you've got to do something you've never done.

JESUS vilken kväll det var igår. Jag har lärt mig ett par saker, låt oss göra en lista.
1. Ha inte fest hemma
2. Man fastnar med fötterna i golvet då någon bestämt sig för att göra lägenheten till ett badhus gjort av öl. 
3. Man måste skura golvet fem gånger för att slippa fastna med fötterna i golvet. 
4. Mina kollegor ligger på topp tre skönast i världen.
5. Dagen efter att man dygnat samt fått i sig en otrolig mängd alkohol är lite tuff. 
6. Men så värt det.
7. Man bör lämna mobil och bankkort hemma för att slippa obehagliga överraskningar dagen efter. 
8. Men det kommer man aldrig att göra.
 
Kortfattat, BRA KVÄLL
Okej, nog med trams. Nu ska jag möta upp tjejerna från jobbet för att uppdatera varandra om gårkvällen och äta en ohälsosam mängd pizzabuffé. Kanske kan dom hjälpa mig att bota ångesten. Jag tror det. 
Ha det gott folkens.
 

Be aorund the people you want to be like because you'll be like the people you're around.

Jag har börjat med en ny rutin. Med det jobbet jag har så är det oerhört lätt att vända på dygnet, så nu har jag börjat stiga upp tidigt för att motverka detta. Igår jobbade jag sent. Somnade vid nollett. Vaknade två timmar senare utav att det kom in två fulla människor och håller låda i lägenheten. Kunde självklart inte somna om, men min nya rutin tänker jag inte bryta så klockan nollåtta steg jag upp efter alldeles för få sovtimmar. Tur att man är ung ett par dagar till. 
 
Imorgon var tanken att ett par tjejer från jobbet skulle komma hit och äta middag och dricka lite vin. Ryktet på jobbet spred sig, så nu är vi istället betydligt fler partysugna Gildisar som kommer hit för en toppenkväll. Nåväl. Nu ska jag göra mig klar för jobb. VI ses!
Hihi hittade en kul bild på Johannas blogg från årets luciatåg med kung Kjell i täten. 

We are best friends. Always remember that if you fall, I'll pick you up. After I finish laughing.

Här sitter nu nordens gladaste tjej.
Efter många om och men har jag äntligen fått mig fri från jobb nästa helg. Detta innebär att jag landar på Falmark den 27 Februari för att spendera helgen hemma i Skellefteå. Detta känns bra på ett helt otroligt sätt.
 
Jag och Elin har suttit och flabbat läppen av oss i en timme efter ett helt vansinnigt underhållande sms från min bästa vän.
Detta kommer att bli en fantastisk dag. Ta hand om er. 

I'll be there when you're insecure, let you know that you're always lovely.

Det har varit ett par tuffa dagar på Aleksander Kiellands g de senaste dagarna. Ett fruktansvärt besked och jag tror att vi alla gick sönder lite inombords. Detta har gjort oss extra sköra och tankarna går självklart till de inblandade dygnet runt♥. 
Dagen i sig har varit helt vidrig. Tårarna har varit nära ett flertal gånger och jag har haft lust att bara lägga mig och gråta som ett litet barn. Att det är alla hjärtans dag rör mig inte i ryggen. Dagen började med ett samtal med storasyster och mosters hjärtegull. Det finns absolut ingenting som får mig så glad, men samtidigt ger mig så mycket hemlängtan som när jag pratar med Stellabella. Min fina fina prinsessa.
Har avslutat denna kväll med att sluka en chokladkaka och ett glas vin. För att jag kan. Godnatt.
 

Think happy thoughts and put a smile on your face so that positive opportunities can find you.

Wopidopidooo, Idag är det fettisdag och enligt mig är det den näst bästa högtiden på året tätt följt efter julen då semlor är min favoritmat. Därför gick mitt hjärta i tusen bitar då jag fick reda på att det inte går att få tag på semlor i Norgeland om man inte ställer sig och bakar en egen. Detta var inget alternativ då varken tiden eller lusten fanns till hands.
 
Men med ett par kilo vilja och fantasi fick jag tillslut ihop något som både såg ut och smakade som semla efter att ha besökt tre olika mataffärer föratt hitta färdigbakade hveteboller och eftersom att mandelmassa inte existerar här blev det någon typ utav marsipan tror jag. Slutresultatet blir 4 av 5 toasters och kanske, kanske klarar jag mig utan semla till nästa år men troligvis inte. 
 
Semla är ett fint namn, kanske ska jag inspereras utav min favoritmat när jag sätter namn på mina avkommor. Vi får se. En annan ska slå igen sina bruna för en blund, Vi hörs då.

There's nothing like us, there's nothing like you and me together.

MEN vilken helg det har varit. Lördagen var lite utöver det vanliga och jag hade det kul på ett sjukt sätt. På grund av detta kunde jag inte stiga upp ur sängen förrän klockan 17.30. Trots detta tog jag förnuftet till fånga och till middag blev det suchi och till det en massa vin. Slutade såklart med att vi hamnade på Barmuda och vi fick i oss en ohälsosam mängd utav Cavan. Mjao
 
Kvällen avslutades på Circus och jag hade stört roligt även denna kväll. Jag älskar Trondheim och mina fina fina kompisar.
Nu bör jag sova då jag ska upp på jobb imorgon. Hoppas med hela mitt liv att jag mår bättre imorgon än vad jag gjorde idag.
Godnatt mina älskade.
Sen saknar jag mina syskonbarn i södra sverige <3 
 

I knew you were trouble when you walked in.

Fredag betyder veckans kortaste arbetsdag. Igår vart det ett litet undantag och det slutade sammanlagt med 8 timmars övertid och en total arbetsdag på 13 härliga hours. Hann knappt hem innan jag var på jobb igen klockan 07 imorse. Detta innebär att jag är mer sliten än standard.
 
Men ikväll bryter jag mina 5 nyktra veckor då vi tyvärr ska säga hejdå till fina Jennie som flyttar hem till Skellefteå igen. Men jag tror att det blir en legendarisk kväll som vi börjar med middag på olearys för att sedan klubba. Kul, känner jag. 
Go helg folkens!! 
*Snäll*

When life's tough just remember, you are tougher.

Efter ett par väl valda ord utav mina fantastiska stamceller har jag nu fått ordning på tankarna. Jag har äntligen hittat svaren som jag sökt så febrilt efter. Stenen från lillhjärtat mitt har släppt och det var en tung sten ska ni veta. Men äntligen vet jag vad jag ska göra med mitt liv den närmaste tiden. 
Nej, nu är det läggdags då jag börjar 4 timmar tidigare än standard imorgon. Ta hand om er <3
 
 

Running away from your problems is a race you'll never win.

Idag har jag varit ledig och det var välbehövligt. Ångesten jag hade igår har lättat en aning efter att hjärnkontoret har arbetat frenetiskt hela dagen. Lillhjärnan har fått två grejer mindre att tänka på, nu återstår bara de 72 andra grejerna som stör mina tankebanor. 
Nåväl. Det löser sig med all säkerhet. 
 
Annars har jag spenderat dagen till att städa vår lägenhet som är direkt skitvidrig. För det otränade ögat kan man tro att vi driver någon slags zooverksamhet med apor, grisar, piggsvin och andra mindre rumsrena djur i lägenheten. Javel, ikväll är den ren i varje fall. 
 
Nu ska jag krypa ner i min renbäddade säng i mitt nystädade rum och läsa bok. Bra känsla. 

You're not afraid of heights, you're afraid of falling.

Denna kväll blev tyvärr en kväll full utav ångest. En ångest som utlöstes utav många olika anledningar, en ångest så stark att det inte finns andra alternativ än att lägga sig i sängen och stänga av hjärnan fullständigt. Utan tvekan den vidrigaste känslan i världen. Hatar när det händer. 

You can love someone so much, but you can never love people as much as you can miss them.

Herregud. Idag har jag svettats på ett helt sjukt sätt. Har utan att överdriva sprungit i 5 timmar på jobbet idag. Det jobbigaste träningspasset jag någonsin varit på. 
När jag sedan kommer hem så märker jag till min förskräckelse att jag inte har någon mat överhuvudtaget. Så nu har jag handlat upp hela Rema. Att släpa hem 4 stycken stoppfulla kassar med mat var det näst jobbigaste träningspasset jag någonsin gjort.
Sammanfattningsvis har jag tränat för hela veckan denna Lördag och kläderna kan jag vrida ur, fräsht.
 
Kvällen är lite oklar. En dusch, god middag och titta på hockey är det som är stensäkert. Sedan om det blir utgång eller en lugn hemmakväll återstår att se. Man kan ju påpeka att jag varit nykter i en månad nu, heja mig! 
 
Och igår fyllde finaste Erica 20 vintrar, som vi saknar dig här borta i Norgeland♥♥

RSS 2.0