The good times become great memories. The bad times become great lessons.

Det är en seg morgon på AK10. Vissa är bakis, någon jobbar, en annan har tagit en rejäl sovmorgon. Själv sitter jag i sängen och har fått i mig en ohälsosam mängd kaffe. 
För någon dag sedan vändes alla mina framtidsplaner upp och ner. Nu är AK10 uppsagd och jag flyttar till Sverige i slutet på maj. Vad som händer i höst är numera otroligt oklart, men det löser sig med all säkerhet. 
 
Trots att jag inte planerat att åka till Sverige innan sommaren så ändrades planerna ännu en gång, då jag sitter på ett plan till Stockholm om en vecka för att gå på begravning.
Nu stiger jag upp för att göra mig klar för en lång jobbdag. Vi ses då.
 

God only makes happy ending. If it's not happy, it's not the end.

Idag drabbades jag utav ett otroligt själväckel, jag är i grunden en vidrig människa som aldrig någonsin kan hålla ett löfte som jag gett mig själv. Sådana löften ger jag mig själv varje dag, och bryter dom varje gång. På grund av denna insikt kämpar jag emot alla mina impulser att följa med kollektivet och resten av Trondheim ut på byn för att festa.
 
Nej, ikväll stannar jag hemma med mig själv, mina tankar och tre liter glass. 2013 har inte börjat bra för vår släkt då det händer fruktansvärda grejer med några av dom jag älskar mest. 
Privatliv existerar inte i kollektivlivet så dessa händelser har jag inte haft möjlighet att bearbeta. Kommer bli en nyttig och viktig kväll för mig.
Mitt älskade hjärta.
 

RSS 2.0