Far from what I once was but not yet what I'm going to be.

Trots en fantastisk helg som innehållit jobb, en bra fylla och bad på badhus så har jag de senaste dagarna varit en en liten svacka och ett flertal gånger har det inte varit många sekunder från en enkelresa hem till Skellefteå igen. Nu känns det dock som att jag är på väg upp till att bli stabil igen. 
 
Kvällen har varit produktiv. Jag har betalat en miljon räkningar, sorterat in dubbelt så många papper i min pärm och pysslat i min kalender för att försöka få någon ordning på jobbtiderna. Detta belönades med ett besök utav pojkarna som kom hit och såg AIKs match vilket var väldigt trevligt. 
 
Imorgon blir det ett kaosdygn. Kommer bokstavligt talat bli 0 timmars sömn på 32 timmar. Hur det kommer gå är den största frågan någonsin.
Hög tid för sömn för klockan 04.00 är det jag som stiger upp.
HA DET FINT!!!

I want to live, not just survive.

Idag saknar jag mina älskade tjejer så mycket att det gör ont♥
 

One day, someone will walk into your life and make you see why it never worked out with anyone else.

Känns som att man börjar komma in i någon slags vardag. En vardag i misär. Ett till jobb har jag fått vilket gör att det inte blir mycket till fritid och lite sömn. Men det var ju tanken med att komma hit.
Trots att vi befinner oss i ett annat land har vi inte riktigt släppt Skellefteå helt och hållet. Ikväll blir det Hockeykväll på Aleksander Kjellands gate 10 där vi hoppas att AIK spöar HV71. 
 
Nja men annars har jag på grund av min bristande förståelse av det norska språket tackat ja till att vara med i lärarnas löparlag på skolan som jag jobbar på. Jag vet att folk som känner mig lite bättre än ytligt flabbar läppen av er när ni läser detta. 
 
Allt för mig! Ha det bra då.

I'm scared because there's only one of you.

Herregud! I två dagar har det varit uppstigning kl 04.00 och för världens morgontröttaste människa har det varit en kamp. Det värsta av allt är att det inte är en tillfällighet utan kommer att vara så fem dagar i veckan i åtminstonde en månad. Spyr lite utav bara tanken. 
Annars då? Inget toppenjobb men det fungerar i varje fall. 
 
Kvällen till ära tänkte vi gå ner till Solsiden för att ta en kvällsfika på något mysigt café när Jennilla kommer hem från jobb. Blir nog great. Dock kommer det inte bli en sen kväll på grund av den tidiga morgonen som väntar imorgon. 

Having those close friends, that mean the world to you.

Idag har vi bara legat och sett serier och sovit, som vi lovat oss själva. Nu sitter vi och väntar på att Jennilla ska komma hem från jobb så att vi kan äta vår lyxmiddag som består av tacos. Efter en vecka av enbart nudlar och pasta ska det bli så vansinnigt gott med lite riktig mat. Jag ska aldrig sluta äta tänkte jag. 
 
Kvällen är lite oklar. Troligtvis blir det ett glas rött med ett par fina skellefteåtjejer, blir garanterat väldigt bra.
Avslutar detta ointressanta inlägg med en bild från Jennillas 21årsdag i Tisdags. Mina fina sambos♥ 

Did you know that when people appear in your dreams, it's beacuse that person wants to see you.

Livet här i Trondheim rullar på som det ska och vi trivs som fisken i vattnet. Dagarna är fullspäckade trots att vi är arbetslösa. Nu har vi dock bara tre arbetslösa dagar kvar innan vi börjar jobba för Manpower!
 
Under dessa dagar ska vi göra så lite som möjligt eftersom att det förhoppningsvis kommer bli få sådana dagar framöver.

Hejdå
 
 

RSS 2.0