Good things come to those who wait.

Det har varit en händelserik tid sedan sist vi hördes. Det har varit rumsbyte i lägenheten vilket betyder att jag och Ida splittras och vi får varsit eget rum. Skönt men lite sorgligt är det allt att jag inte kommer ha min snarkande bästis nästan obehagligt tätt intill mig. Det känns nästan som att vi har gjort slut.
Igår var det haloweenfest med jobbet och jag tog tillfället i akt att inte klä ut mig alls. Jag var alltså mig själv, Samarha. HAHA galna är ni. Jag skrämde livet ur alla som kom i min väg, det var jättekul. 
 
I helgen har jag tagit ledigt från jobbet för mamma och pappa kommer och jag längtar något fruktansvärt. Jag kommer ta vara på varenda sekund med dessa fantastiska människor, lita på det mina vänner.
Sedan är min nyårsafton också planerad och det känns vansinnigt bra. Livet är för fint! Ta hand om er.
Lättar upp stämningen lite så att ni inte får mardrömmar av bilden ovan inatt mina barn.

Be with someone who makes you happy.

Så har även Tronkan förvandlats till ett vinterland. Julstämningen kom till lägenheten med snön då ljusen nästan konstant är tända och julmusiken spelas från spotify, mysigt. 
Fredagkvällen kommer jag spendera på jobb. Ett helt nytt jobb, kan bli spännande även om utstyrseln får mig att se ut som 70 år. Nu ska jag ta på mig gåbortbyxorna och låta mina tjejer få sig ett gott skratt innan jag ska gå upp för berget i snöstormen. 
 
Ha en trevlig helg.
LÄNGTAR TILL DU KOMMER HJÄRTAT <3

If you'd ask me for my heart theres no way that I'll say no.

Kockarna tyckte att jag och Ida skulle få slippa vår ordinarie havregrynsgröt till middag och skickade med oss hemlagad sushi. Satt så fint i kistan att jag inte vet var jag ska ta vägen, det är kärlek.
 
Gårdagen startade med ett två timmar långt personalmöte, därefter tog vi en taxi till Solsiden för middag men efter det gick jag och Ida hem som det pensionärspar vi är, medan resten fortsatte festen ute på byn. Och idag är jag sinnessjukt glad att vi är pensionärer eftersom att jag mått fint på jobbet idag.
Sitter just nu och surrar med VIktor och jag inser ju hur mycket jag saknar mina finaste arbetskamrater♥

What ever you decide to do, make sure it makes you happy.

Måndag idag vilket innebär ledig dag. Har haft en riktigt lugn och skön dag. Kvällen till ära bjuder på kick off med jobbet som vi absolut inte vet någonting om. Alltså kan kvällen sluta precis hur som helst. Skulle kunna gissa att en hel del alkohol är inblandat i varje fall. Trevligt.
 
Ha en fin Måndag, ses!

Don't lose yourself in your fear.

Jag och bästis ligger i sängen och tanken var att vi skulle se ett avsnitt utav Solsidan innan vi somnar. Blev dock ej som planerat då vi började att läsa flera år gamla blogginlägg på våra bloggar. Vansinnigt underhållande även om skämskudden åker fram lite nu och då. 
 
Gårkvällen blev en väldigt lyckad historia då jag följde med Sarah på en fest med väldigt spännande folk. Slutade med att jag tydligen gått igenom hela Trondheim för att ta en öl på en bar på piren med någon jag träffat i fem minuter. Spontant och riktigt trevligt.
Nu ska jag fortsätta läsa blogg. Puss och kram♥
Här har vi oss som unga och oerfarna små bäbisar.

What you do today is important because you are exchanging a day of your life for it.

Kom precis hem från jobb och upptäcker till min fasa att jag är ensam hemma i lägenheten. Jennilla åkte hem till Skellefteå över helgen och dom andra damerna är nere på byn och är fulla. I min nya livsstil så får jag bara dricka alkoholhaltiga drycker vid speciella tillfällen, ett sånt tillfälle är på Måndag. Så i det stora hela var det lika bra att jag jobbade idag, annars hade grupptrycket inte varit av denna världen.
 
I morse vaknade vi av en fasansfull nyhet då en utav killarna som gjorde vår resa till Ayia napa 2011 oförglömlig gått bort, endast 20 år gammal. Fruktansvärt. Så idag har ett ljus varit tänt på Aleksander Kiellands gate för Kim. Vila i frid. 
 
Nu går jag till bädds. Ta hand om varandra.
 
 
   

Stay strong even when you feel like breaking down.

Den senaste tiden har jag inte bara bytt stad och land. Jag har sedan en vecka tillbaka ändrat livsstil som kommer att gynna mig till 100%. Med hjälp av min envishet så är jag ganska säker på att detta kommer gå fint. Nog om detta. 
I detta nu håller mina och Idas föräldrar på att planera in en långweekend till Trondheim och blir allt som planerat får jag äntligen krama om mina älskade päron om två och en halv vecka. Längtar så mycket att det klias i hela kroppen(?).
Nåväl nu väntar ett par avsnitt av gossip girl. HADE BRA.
 

You will be the one I compare everyone to.

Sitter just nu vid vårt extremt minimala köksbord klockan 20.00 en Lördag. Trots att Tronkan bjuder på många spännande aktiviteter en kväll som denna så kommer jag att stanna hemma i lägenheten ikväll med 75% utav mina sambos. Tänker försöka mig på en sober october som jag redan på förhand vet kommer att gå åt skogen. 
 
Livet börjar att ordna upp sig och just nu är karmakontot på plussidan för första gången på länge. Har sagt upp mig från ett utav mina jobb som fick mig att fara så fruktansvärt illa och det är nog mitt bästa beslut i livet förutom att flytta hit då.
 
Nu börjar myskvällen på Aleksander Kiellands gate, sköt om er.
Finaste mammis♥

Look at the stars, look how they shine for you.

Herregud vilken helg det har varit.
I fredags var det Alex sista dag på jobb innan han flyttar till Toronto. Därför hade vi ordnat en liten överraskningsfest för honom på jobbet när vi hade stängt som blev väldigt lyckad. Med mycket öl, trevligt folk och en överraskad Alex kunde den nog inte ha blivit bättre.
 
Lördagen var bara ett fullständigt kaos. Efter tre jobbpass var blev jag och Ida inslängda på att ta hand om ett "litet, lugnt och fint" sällskap på egen hand. Hej bara, in rullar 60 dyngfulla personer in med en egen DJ och ett dussin drinkbiljetter var. Helt plötsligt blev vi bartenders. Jag som aldrig tappat upp en öl ens en gång och eftersom att den mest lyckade drinken jag gjort är en häxblandning i ungdomen kan ni ju tänka er kalabaliken. Men med en hel del improvition och ren och skär vilja gick det över förväntan om man tänker bort att hela restaurangen var nerspydd av en brud och i slutet var det faktiskt ganska kul.
 
SÅ, nu blir det sex and the city. Take care.
 

RSS 2.0