Don't worry, if its supposed to happen, it will.

En vanlig dag hade jag precis öppnat ögonen. Idag har mina ögon varit öppna i flera timmar. Pedanten i mig visade sig och jag har storstädat toaletten. Till och med väggarna fick sig en ordentlig omgång. Jag har även hunnit tvätta, hänga och vikit den. 
Kan det vara så att fröken Fransson har mognat och blivit vuxen? Mycket möjligt. Iallafall för denna vecka. 
 
Nu ska jag ta på mig jobbutrustningen och käka lunch för att sedan promenera till jobbet . Det kommer bli en bra dag det här. Ha det fint!

Enjoy the little things in life for one day you'll look back and realize they were the big things.

Avslutar väldigt snart en riktig nötdag. Jag har blandat nytta- som tvätt, betalat räkningar, städat lite och jobbat med nöje- twilight på bio, godaste middagen och mys.
Under allt detta har jag haft min fina Jennilla vid min sida. Jag är direkt helnöjd med min dag jag.
Javel, jag har haft grava sömnproblem de senaste nätterna så jag måste lägga bort datorn så att oddsen för att jag somnar höjs lite. Jag och Edward önskar er en god natt, det kommer vi att ha. SES!

Make the best of every day, make it huge.

Livet är lite för fint nu känner jag. Är inne i en helt fantastisk period i mitt liv, vågar nästan säga att denna period ligger på en topp tre. Alla kategorier. 
När jag inte jobbar på något utav mina älskade jobb så gör jag det som faller mig in. Lever till stor del på impuls och det blir oftast så sinnessjukt bra. Veckorna rusar förbi och det skrämmer mig lite. Går tydligen fort när man har roligt.
 
Nåväl. Nu ska jag försöka laga ihop någon typ utav middag för att sedan spendera kvällen i soffan trots att det är cavasöndag. Det är det bästa beslutet jag tagit idag. På återseende folkens.
Om det ens är möjligt älskar jag dig lite extra idag.

Why can't everyone be like you?

Idag fyller världens finaste person år. Önskar att jag kunde vara hemma och krama om dig.
Grattis älskade mamma♥

Stars can't shine without darkness.

Det har varit en vidrig natt. Fått turen att åka på någon slags matförgiftning så jag har spenderat natten på vårt iskalla toalettgolv och kastat upp minst 20 gånger. Vatten och coca cola har varit den enda födan som har fått stanna kvar mer än fem minuter i lillmagen min. Ska skona er från mer detaljer. 
 
Kunde inte komma mer olämpligt då vår älskade ryss är på besök över helgen och att jag har första dagen på mitt nya jobb imorgon. Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på en bättre dag imrgon. Ta hand om er. 

The best feelings are those that have no words to describe them.

Denna helgen har varit en utav de bästa på väldigt länge. Mina och Idas föräldrar har varit på besök och vi har haft helt obegripligt roligt. Vi har blivit bortskämda med hotellfrukost och restaurangbesök både till lunch och middag hela helgen. Vi har turistat, druckit lite för många alkoholhaltiga drycker och skrattat oss blå i ansiktet. 
 
Igårkväll var det jobbfest och vissa gick minst sagt all in. Detta har man fått sota för idag, bakisångesten hamnar lätt på en topp tre. Vi stoppar där tror jag allt. 

RSS 2.0