Before you came back into my life I missed you so bad.

Helgen som passerat har varit en utav de bästa helgerna i min 21åriga livshistoria. I fredags efter jobbet tog jag och ett par arbetskamrater ett flyg till Norrköping för att busa, leka, tävla samt festa med 1300 andra toksköna stadiumanställda. Sen att man fick träffa några gamla godingar gjorde om möjligt helgen ännu bättre.
Detta är några dagar som jag aldrig kommer att glömma. Var så säker mina vänner.

You'll never find the right person if you don't let go the wrong one.

Oj vilka mysveckor jag har haft. Älskade älskade Jennilla kom hem från Norge och överraskade oss något fruktansvärt. Därmed var nästan hela "la familia" återförenade och våra vanliga rutiner med mysmåndag, mysluncher, kvällsfika på waynes och mycket mycket mer var tillbaka. Även om vi saknade miss Wiklund enormt så var de några utav de bästa veckorna på året. Därmed har jag inte prioriterat datorsittande.
Nog om detta.

Ikväll har jag sprungit runt som en virvelvind i 14 cm klackar och städat och tvättat likt en galen husmor. Står även en tom liten weekendväska bredvid mig som förhoppningsvis kommer fylla sig såsmåningom för i helgen väntar något som inte kan bli annat än legendary.
Husmoren i mig kallar, Vi hörs!!! Puss och kram.

RSS 2.0