Our bitter lies are killing everything that we wanna let live.

Det har varit en trevlig kväll i vanlig ordning. Ikväll träffades jag och finaste Erica på Waynes för en kaffe. Det var längesen så det var trevligt att sitta och surra i någon timme. Lillskruttan lämnar mig för Dubai så att det blev ett litet hejdå-fika skulle man kunna säga. Kommer sakna henne, men vi har lite planer när hon kommer tillbaka så det blir bra detta.

Sitter just nu och tittar på lite inredning! hur kul är inte det? Jag älskar det och jag längtar till jag får inreda min egna lilla lya. Inte länge kvar nu. 


Bjuder på den enda bilden som finns på oss tror jag. Haha finns så många roliga historier bakom den där bilden att det är tokigt.

Something is on the edge tonight.

De senaste dagarna har jag spenderat på bästa möjliga sätt. Hela vintern har jag och Viktor pratat om att åka till Bygdsiljum för att åka lite bräda. Jobbet har dock satt lite käppar i hjulet för denna plan då vi aldrig är lediga samma dag. Fram till igår. Då tog vi givetvis tillfället i akt och packade våra brädor för en liten roadtrip. Det blev en sån sjukt bra dag i backen och jag har med hjälp av Vicke övervunnit så många utav mina rädslor (heter det så?) och satt trick jag aldrig kunnat drömma om.


Efter en powernap åkte jag och spelade NHL och såg en rulle med en fin kille. Vaknade upp med samma kille idag för att åka till jobbet där vi firar 25års jubileum, det innebär monsterpriser och kaosmycket folk= svinrolig arbetsdag. Kvällen har jag spenderat med mina fina tjejor, där en planka satt som en smäck i kistan. For sedan vidare till Åbrogatan för att avverka våra tre filmer vi hyrt. Blev ej som planerat då vi istället såg "Nyckeln till frihet" som visades på tvn. Jag chockade tjejerna genom att somna, händer ju aldrig. Men bra film!! Nu ska jag fortsätta sova, är ledig imorgon. Godnatt gullisar♥.

Bäbisar<3


You better hold on, so many things I need to say to you.

Vi sammanfattar helgen. En speciell helg eftersom att jag var ledig både lördag och söndag. Det händer inte allt för ofta kan vi säga utan att ljuga. I fredags var planen att ta det så lugnt som möjligt i soffan. För en gångs skull blev det som planerat, Erica kom och myste med mig en liten stund men jag låg i sängen innan 23.00.

Lördagen blev däremot inte som planerat. Planen var en helvit helg, men när mapa fick gäster blev det självklart ett glas champagne innan middagen. Sen blev det impulsfest hos Sebbe för att sedan åka tillbaka till Åbrogatan för att efterfesta i jacuzzin med fina vänner. Nu kommer ett tips, efterfesta aldrig där. Slutar oftast inte som man tänkt. Slutade inte dricka förrän 06.15. Behöver jag säga hur vi mådde igår? nej tänkte väl det.


Sen var man ju så pantad i skallen så att vi inte hade mössor på oss i badet= garanterad sjukdom. Samt att jag var ute och sprang i skaren i bikini och barfota. Grattis. Jag har så många skrapsår och blåmärken på benen att det är löjligt och sitter i detta nu med en kopp te för att lindra halsontet och ipren för huvudvärken. Nåja, slutgnällt! Det blev en jättetrevlig kväll och natt med några av mina närmaste vänner. 

Through my rise and fall, you've been my only friend.

Ikväll samlades 10 hungriga Stadiummagar på Olearys för att se den avgörande matchen i vår interna tävling "Stadiummästerskap i tippa SAIK". Efter en stört spännande avslutning slutade Mats på första plats. Jag hamnade på pallen som 3:a vilket jag får räkna som klart godkänt efter att jag gissat mig igenom hela serien. Trots att jag hade planerat en nykter kväll blev det ett par öl.
Man kan inte anklaga mig för att vara svårövertalad i varje fall. Sammanfattar det hela som en riktigt trevlig kväll som vanligt med mina fina arbetskamrater.
Avslutar detta inlägg på mig och bästis i Naaaapa♥. Godnatt på er finisar.
You don't need to save me, you've broke my fears.

Ser man på. Aningens knall i förra inlägget, ber om ursäkt.
Ännu en fantastisk dag är snart över. Får man må såhär bra? Kom hem från en bra jobbardag till ett dukat bord och en god middag. Sedan dess har jag diskat, städat och tvättat för att jag ville göra det. På en fredagkväll och jag tyckte att det var kul. Ni som känner mig tappar förmodligen hakan när ni läser detta eftersom att det inte finns i min värld.

Nåja. Mor och far har lämnat mig och lillebror ensamma hemma i helgen för en tripp till Västkusten. Huset är städat, likaså mitt rum. Myslistan på spotify kommer ur högtalarna. Ljusen är tända och jag är så redo för en mysig kväll på egen hand.
Hoppas att ni har en lika bra kväll som mig. Puss♥

You were all I could think about today.

Men oj vilken höjdarkväll det blev då. Dubbeldate. Att jag hade världens finaste person som kavaljer var inte helt fel kan jag berätta för er.
Middag och vin på bishop och därefter bio. MYSIGT. Nu säger jag godnatt då. Puss på er.

Finisar♥

RSS 2.0