Don't ever stop doing the things you do.

Jag har haft en riktigt bra födelsedag. Stort tack för alla gratulationer, värmer lillhjärtat något enormt♥. Dagen har bjudit på en riktigt bra arbetsdag med snälla kunder och inte minst alla fina kollegor. När jag kom hem blev det en traditionsenlig, god och mysig middag med närmaste familjen samt bästa vännen.
Sitter i detta nu och knappar på min nya älskling, det känns i fingertopparna att vi kommer trivas bra ihop jag och min fina dator.

Sen att jag är ledig imorgon gör inte heller ont, jag har inga planer alls och det känns så förbenat skönt. Nu ska jag mysa ner mig framför en fin film. Ni är bäst, puss.


Everything'll be allright.

Min sista vecka som 20åring går till historien som den bästa på länge. Har hunnit med allt man kan önska sig och igår blev det en impulsfest med mina bästa, vilket alltid slutar med succé. Dagen har jag fnissat mig igenom med mina damer och herrar och jag kan inte klaga på någonting. Nu väntar sängen och imorgon vaknar jag upp gammal och grå. All kärlek till er mina finisar♥ 

Blekare än allt med bästa vännen och godaste drinken på allstar igår♥


I'm not gonna need you when I'm fall.

Vilken toppenhelg det har varit! I fredags när jag slutade jobba åkte jag och käkade en utsökt middag med Sebastian. När vi smält maten fick vi även sällskap av Erica och Mattias. Vi åkte och bowlade och jag och Matte sopade banan med lag 2. Sen hann vi med en sjuk film också.
Igår var tanken att jag, Viktor och Johan skulle åka till bygdsiljum för att åka lite bräda. Jag var dock tvungen att kasta in handduken i sista sekund på grund av jobb. Blev middag, hockey, vin och kortspel senare på kvällen med Erica sebbe och Lillebror. 
Bra helg!!


Never allow yourself to be so desperate that you end up settling for far less than what you deserve.

Det har varit en så sjukt bra dag idag!! går mest runt och är glad för andras skull och jag älskar bara när mina närmaste mår bra. Idag när vi slutade jobba tog vi en impuls afterwork och hade det bara mysigast som vanligt. Är så glad att jag har jordens finaste arbetskamrater♥. Älskar ju livet och min bästa vän!!!


I'm here to stay and make the difference that I can make.

Då välkomnar vi enligt mig en av de värsta dagarna på året. Alla hjärtans dag. Jag firar 20års jubileum som ensamvarg på denna hemska dag. Som tur är har jag ju världens finaste singelvänner som kommer förgylla denna dag.
Nog om detta nu. Helgen var fantastisk. Hann med att jobba, vara full och gå till kyrkan för att se Tuva och Molly döpas. Fint!!
Nej har inte tid med detta. Nu åker jag och mor ut på äventyr!! Ett kök ska inhandlas! weeeho. SES

Full och glad med finaste Sebastian på Verandan.


I know I'm not the only one feeling all alone right now.

Just nu händer så sjukt mycket i mitt så kallade liv. Lillhjärnan är överhettad och jag fattar ingenting. Förhoppningsvis får jag koll på grejerna snarast.
Ledig dag imorgon, men det blir ingen sovmorgon för det. Väckarklockan är ställd på 07.00 för då kommer mina prinsessor hit eftersom att syrran ska till doktorn. Pirrigt att ta hand om alla tre själv, men det ska nog gå bra hoppas jag.  
Godnatt då.

Jag saknar dig sunshine♥


Yours are the sweetest eyes I've ever seen.

Men så konstig vecka det här blev då. En känslomässig berg-och dalbana skulle man kunna kalla det. Har tagit många viktiga beslut, vissa enkla och en del riktigt riktigt svåra. Nu i efterhand känns allt ganska rätt i varje fall. Idag har jag skrivit på papper för den största affären jag gjort någonsin.

Skönt med helg. Eller förresten, vad är helg för något? med ett glas vin i kroppen hoppar jag nu i säng eftersom att jobb väntar imorgon som alla andra helger.
Sköt om er finisar.


RSS 2.0