Do what you love and do it often.

Vi måste prata om ett beroende jag har, en drog. En drog som hela tiden finns i min minnesbank, En drog som både är väldigt dyr och dessutom inte speciellt hälsosam för lillkroppen min. Jag pratar naturligtvis om min obeskrivliga och obegripliga kärlek till att åka taxi. Taxi är min kärlek i livet och jag vill åka dygnet runt. Den senaste veckan har jag spenderat i en taxi konstant och jag har aldrig mått så bra som jag gjort i veckan, att plånboken fått lida bekymrar mig inte alls då jag lagt pengarna på min största hobby.
 
Jag har precis kommit hem från jobbet efter ett par härliga övertidstimmar och är så enormt trött men samtidigt alldeles för speedad för att somna riktigt än. Detta blogginlägg kan därför sluta precis hur som helst då jag inte är glasklar i hjärnan. 
Men genom att använda mina sista fungerande hjärnceller ska jag avsluta detta inlägg innan det går utför. Jag måste försöka somna då vi börjar tidigare än vanligt imorgon. Nu ska jag drömma om taxis och min framtida taxichaufför till man, vi ska nog bo i en taxi tror jag allt. Det hann spåra ur.... Godnatt
 

Kommentarer
Postat av: Erki

haha mattan.. du är rolig <3

2012-12-07 @ 12:53:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0