I have felt this way every day and night, wishing that you would just come a little closer.

Påsken är över och galna familjen har tråkigt nog spridit ut sig runt om i Sverige igen. Jag har haft en helt fantastisk påskhelg. Rivstartade helgen med att dricka alkoholhaltiga drycker med ett par fina kollegor. Jag som vanligtvis brukar vara hyfsat skötsam blev så flippat full. Ni vet den där ångesten när man stannar upp i en rörelse, sätter händerna på huvudet, skrynklar ihop ansiktet och upprepar "nejnejnejnejnejnejnej" högt för sig själv när man tänker tillbaka på kvällen och natten, Den ångeseten har kommit så många gånger under helgen att jag inte kan räkna dom på mina händer eller fötter. Men det var en riktigt skoj utgång.

Resten av påsken har jag passat på att umgås så mycket som möjligt med mina fina syskon och syskonbarn som jag träffar alldeles för sällan. Efter torsdagens bravader har jag inte intagit en droppe alkohol. I lördags firade vi min lilla storasyster som fyller 30 år med en 80-talsfest och det var så sinnessjukt kul. Vi skrattade ihjäl oss åt alla tokiga outfittor och hittade på massor med bus.
Idag fyller min storebror år så nu ska jag umgås sista kvällen i jacuzzin med honom innan han och hans familj åker tillbaka till Göteborg.
DET ÄR SÅ MAN HAR EN BRA PÅSK. Puss och kram.

En påsk för tre år sedan i Göteborgs skärgård.


RSS 2.0