If you can't love me now don't love me later, when my later is much greater.

Mitt liv står så stilla att det är nästan löjligt vilket innebär att bloggen får lida. Så när mitt liv blir lite mer intressant hör jag av mig.
Vi ses när vi ses och hörs när vi hörs.

Tack för mig så länge! puss på er♥.


I'm addicted, wanna jump inside your love.

Helgen var den bästa på mycket länge och hör och häpna, jag hade inte en droppe alkohol i blodet på hela helgen. Jag ska vara nykter för alltid, Amen.

I skrivande stund står en halvfull resväska bredvid mig. Den väskan ska jag ta med mig på en flygtur imorgon som (förhoppningsvis!!!!) tar mig till Landvetter flygplats. Schemat är fullspäckat och jag älskar älskar älskar att jag kommer vara ledig från jobbet i fem hela dagar samt att jag får träffa alla mina hjärtan där nere på västkusten♥. Detta kommer bli fasligt bra.

Sköt om er!

Just be true to who you are.

Har precis kommit hem efter att ha sett jägarna 2 med mina damer. Obehaglig film. Men bra.

Eftersom att jag inte har något annat att skriva om kan jag berätta att Ck-festen i helgen var grym, riktigt grym. Shit vad kul vi hade. Dock var toxic som väntat ingenting att hänga i julgranen. Bjuder på bilder från Ck-festen istället.

Bästa arbetskamrater♥


When he moves, god I want more.

Sitter i detta nu instängd i mitt rum och smuttar på ett glas vitt,  får helst inte visa mig utanför det. Oscar har förfesten from hell här hemma, därav detta fängelse.
Idag var den bästa dagen i mitt liv då jag vann vinsten och fick sluta två timmar tidigare från jobbet! Kvällen kommer först att spenderas hos bästa Sebbe med sköna peps. Sedan kommer vi trots min vilja åka till Toxic med alla barn, kan nog bli bra ändå.

I wonder what goes through your mind when you hear my name.

Min ormfobi har inte blivit till det bättre efter ikväll. Anledningen? Snakes on a plane. Se den aldrig.

"Alltså, jag kan verkligen aldrig sova på flygplan"-Elin Wiklund
Jag saknar redan mina flyttfåglar Elin och Jennilla något enormt. puss på er♥


you'll never find somebody that loves you like I do.

Sedan sist vi hördes har jag myst väldigt mycket med två förtjusande små damer vid namn Tuva och Molly, självfallet har deras storasyster Stella också varit i fokus. Trots att de har kräkts på mig, skrikit på mig och det har bytits en hel del bajsblöjor blir man ju farligt sugen på att ha en bulle i ugnen så att säga. Men att vara moster och faster får nog duga ett par år till.

Just nu är jag jobbigt rastlös och vet inte vad jag ska hitta på för att bota den. Kanske städar jag mitt rum, troligtvis inte. Får nog bli tvn som får underhålla mig istället. kul kul.
Imorgon innan jobbet ska jag besöka barnens hus för att köpa en present till Stella som fyller två stora år imorgon. Tiden går så fort...


(jag snöade inte in på barn i detta inlägg, näe.)

RSS 2.0