Missing someone isn't about how long it has been since you've talked. It's about that very moment when you're doing something and you wish that they were right there with you.

Imorse blev jag väckt av chefen, hon fungerar lite som min väckarklocka och hon får upp mig ur sängen på en sekund, det fungerar mycket bättre än min iphone. Tror att jag ska börja ge henne lön för att ringa och väcka mig varje morgon. Råvärt.

Trots att jag var stentrött har det varit en bra dag, mycket på grund av att min favoritkille från Borås kom och överraskade oss på jobbet och jag älskar att jag ska få jobba med Nicke ännu en sommar. Kan ej bli bättre. Jag har saknat den grabben något fruktansvärt och ingen var gladare än mig!

Nu tänker jag mysa ner mig i sängen i mitt flickrum hemma hos mamma och pappa, hihi mysigt. Världens bästa helg väntar och livet är ju bara för lätt nu.
HA DET, puss!


En fruktansvärt ful bild på mig och Nicko från en midsommar för 3 år sedan då vi snackade med varandra första gången. Shit vad mycket bus vi har hittat sedan den dagen.


I want to let these feelings rise.

Oj, det har varit en tuff dag idag. Jag har bara mig själv att skylla men det var det värt det eftersom att gårkvällen med mina arbetskamrater var riktigt riktigt rolig. Vi har ju alltid roligt så det var ju inte speciellt förvånande.
Imorse när jag skulle stiga upp till jobbet hade jag gett bort allt jag äger bara för att få ligga kvar i sängen, men så fungerar det ju inte så det var bara att kriga sig upp.

Kvällen har jag delat med en gammal och väldigt saknad vän och det var så trevligt att få lite catch up time.

Hihihi vi har väldens bästa kväll! Älskar ...

img_2899 (MMS)

Hihihi vi har väldens bästa kväll! Älskar mina arbetskamrratet, skrattar kontsnat. Vi hörs och ses på stadium imeogk! Ha det king:-)


Have you ever done something you can't cange, someting you can never rearrange? I have.

Nu e vi redo för feeeest, ska festa lite extra eftersom att aik tog hem segern, wooohooo!!!!
Ha en trevlig kväll, hej!

Look I'm still around.

Jag och Nadja har precis avnjutit en riktigt god middag som bestod av våfflor. Självklart ska man käka det på våffeldagen.
Idag är jag på bättre humör än igår nu när jag tror att jag har lösningen på gårdagens problem. Kvällens planer är att ta det så lugnt som möjligt och helst inte röra sig en meter från soffan. Lugnet före stormen som man brukar säga. Imorgon blir det nog inte alls lika lugnt och jag är taggad, riktigt taggad.

Maybe you never loved me, you just loved the idea of me.

Idag har det varit en dålig dag. Har ett riktigt svårt beslut som måste tas inom en snar framtid och jag vet att hur jag än väljer att göra är det någon som kommer att bli besviken och det gör så ont i mitt lillhjärta. Sen att aik förlorade helt orättvist var ju inte heller roligt.
Det enda jag vill är att det ska vara lördag nu då det vankas Stadiumfest och det kommer bli så skoj, vi alla är övertaggade och vi kommer att ha den bästa kvällen på länge, var så säker.

Efter jag har druckit upp min xide (take it too far, jag vet) ska jag lägga mig i sängen med mitt trevliga sällskap och fundera lite till. Imorgon ska jag käka lunch med min mammi och förhoppningsvis få några råd av den klokaste jag vet♥ 


puss och hej!

It may be quite simple but now that it's done.

Min älskade sambo åkte på magsjuka idag och det är ju inte alls någon höjdare, hon var snäll nog att åka hem till sina föräldrar så att hon inte skulle smitta ner oss. Jag har panik över att jag ska gå och lägga mig utan henne. Blir lite rädd för mig själv, jag som förut älskade att sova och vara själv ibland får nu totalpanik när jag blir lämnad själv i en minut. Förstår inte hur detta ska sluta. Trots att jag inte kommer sova själv i lägenheten så saknar jag Idde något fruktansvärt♥.

När big brother är slut hoppas vi att JohnB kommer och hälsar på. Ska även göra något lockbete så att Natz lämnar soffan och delar sängen med mig.
Sköt om er och godnatt.


I find my paradise, when you look me in the eyes.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

Denna bild togs för nästan 10 år sedan så den är ju gode gammal.

I know it's not much but it's the best I can do.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

Det var alldeles för längesedan som jag hängde med denna brud men om jag får bestämma blir det ändring på detta för jag saknar att få fika och prata i timmar med Sofia otroligt mycket.

I think that there is something that you've missed.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

Men hur svårt var inte detta då? Utan tvekan den svåraste bilden hittills.

Väljer efter lite betänketid denna bild då alla pojkar som var födda 1993 fångade mitt intresse, vilket måste räknas som en riktigt konstig tid i mitt liv. Ännu konstigare är hur jag kan ha valt detta klädval? och varför har jag en näsduk runt mitt lilla och inte alls begåvade huvud? Mamma och pappa, hur kunde ni låta mig gå ut såhär är min fråga? och varför sitter jag i ett träd? Mycket mycket märkligt.
Nej hujeda mig, detta var nog den konstigaste tiden i mitt liv när jag tänker efter 

I know they have forgiven my misstakes.

Jisses vilken dag! Idag var jag ensam tjej på jobbet och dessutom den ansvariga, himmelriket kanske ni tänker, det gjorde jag också men ack så fel man kan ha.  Försök att bossa över fem killar som alla ser mig som en lillasyster. Dom har skrämt mig, lurat mig, skrattat ut mig när jag gått på deras myter, klagat på schemat jag gjort, mobbat mig och bara varit allmänt busiga.
Allt är alltså precis som vanligt men jag älskar dessa grabbar så det är lugnt.

Igårkväll var det mysigaste på mycket länge. Det blev bubbelbad med en massa mingel och mys med det bästa tänkbara sällskapet.
Livet har aldrig varit bättre och den närmaste tiden har jag så mycket bra att se framemot att ni anar inte.

Ha en kunglig (MMMMHHH kungligt) lördagkväll för det kommer jag definitivt att ha.
Puss på er!!!

Only you can make me feel complete.

3e bilden: En bild på någon i din familj.


Vadå på någon i min familj? jag bjussar på hela klanen Fransson/Mainwaring/Forssell.
Oj vad jag saknar och älskar alla dessa personer!!!

All these things that I've done.

2a bilden: En bild på dig själv.


Anyway the thing is, I really care.

Det är först nu jag kan säga att jag är helt återställd från lördagens 20års krök. Det vart tillslut ett riktigt bra krök med härliga personer. De senaste dagarna har jag spenderat i soffan förutom ett litet jobbpass på elva timmar. I måndags fick vi även sällskap i soffan av David och Matte, vilket var trevligt.

Idag efter jobbet tog jag mig en mindre trevlig promenad hem till mor och far för att se om det stod kvar och även kika så att katten fortförande lever. Huset står kvar och katten lever så att jag kan ju inte vara värdelös som hus- och kattvakt.
Ikväll kommer vi hänga i Sjöbotten med badtunnemys med några glada damer och herrar.


Puss!


Maby I knew somewhere deep in my soul. I'll love you forever.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.


En förklaring till denna bild känns onödig. 24 timmar om dygnet spenderar vi tillsammans och det älskar vi så att denna person är utan tvekan den person som jag spenderar mest tid med.

NY BLOGGARE

Tjabba Dolores här! Matildas uppdatering suger därför tänkte jag att jag skulle bryta mig in i hennes blogg och fixa tilll detta.
Jag heter Dolores Juvel är 145 cm över havet. 47 jordsnurr och väger 85 pannor. Där jag trivs som allra bäst är på mc donalds med en bigmac framför mig. Det är då jag älskar livet som mest. Jag tänkte att jag skulle bjuda in mig på Matilda Franssons 20 års fest som äger rum på lördag, då ska jag skaka rumpa och flraddra med mageen och kasta brösten på ryggen mitt mål är att kunna göra jordbävning i lilla skellefteå , om jag lyckas? det får vi allt se. OJ vad Dolores vart trött nu, ska värma upp mina kycklinglår som har fastna i tänderna tills kvällsmat sen ska jag försöka sova. Måste vara först på max imorgon när det öppnar! Sen ska jag försöka få halva inne på gurkan, han älskar ju kebab, jag med liksom! Min dröm är att få ha matkrig med honom. JUMMIII in the fucking big tummy.  Nae nu ringer mat och sov klockan.

Jag hälsar ett fint Dolores Leénde till Matilda och hennes fina läsare. Kysss


Life is better when you decide you don't care.

Imorse klockan 09.00 var det full fart på Skeppargatan. En timme senare var vi ute på en promenad, detta trots att den ena av oss var ledig och den andra började jobba klockan tre. Ja mamma, du läste rätt. Detta hör som de allra flesta vet inte till vanligheterna men det kändes så bra att få någon ordning på livet.

Helgens planer och 20årsfest börjar ta form och i helgen bryter vi våran vita månad och det kommer nog bli great.
Nu ska jag återgå till tvn och mitt fantastiska sällskap som består av Idde och Nadja. Ha det bra och godnatt!

Jag saknar studenten!!! hahahha bra hand.


RSS 2.0