Vi har världens trevligaste kväll! Älskar ...

img_1826 (MMS)

Vi har världens trevligaste kväll! Älskar mina arbetskamrater! Ha det braaa för det har vi!0


Somebody's reaching out for you tonight.

Stadsfestens första dag är passerad, och vilken start på denna krökarvecka det blev. Åbrogatan håller på att falla ihop efter gårdagens toksköna efterfest (oroa dig inte mamma) och idag har jag inte varit i skick för att städa upp kriget. Ikväll kör vi igen men denna gång kommer jag umgås med jobbet. Blir nog kanon. VI ses i minglet gott folk.


Vi har det rätt bra och vill aldrig heeem!!!!

img_8857 (MMS)

Vi har det rätt bra och vill aldrig heeem!!!!


Helgen och midsommar har varit bäst!  Nu s...

img_2125 (MMS)

Helgen och midsommar har varit bäst!  Nu sitter vi på en badstrand och hostar ikapp! Älskar Livet och skulle göra att för att slippa åka hem till skellhell igen! Ha det så bra!


Och vi gör det igen!!!!! Denna gång kan vi...

img_6187 (MMS)

Och vi gör det igen!!!!! Denna gång kan vi inte skratta åt det när vi är så trötta att vi håller på att tuppa av. Nu väntar 8 mil extra, kanon!


Hur nöjda som helst för att vi klarade att...

img_8332 (MMS)

Hur nöjda som helst för att vi klarade att köra mitt i Göteborgs centrum tog storhetsvansinnet över, nu har vi kört 8 mil för långt, Hahahah vi är kingarna! Vi kommer att klara oss bra i storstaden!! Nu fortsätter resan och den kommer vi att sjunga oss igenom! Hej!


Efter 15 timmars sträckörning är vi nu fra...

img_3008 (MMS)

Efter 15 timmars sträckörning är vi nu framme! Det är tre virrpannor med rumpor som mer liknar träplankor som inom en snar framtid kommer slå igen sina blå och sova några riktigt sköna timmar för att sedan göra centrum osäkert! Godnatt på er.


You are the only thing standing in your way.

Enda sedan vi kom hem från Ayia Napa har vi varit så less på äckliga Skellefteå att det går inte ens att beskriva. Det har nu gått så långt att jag och Ida hoppar in i bilen och tar en impulsroadtrip till Göteborg på obestämd tid. Midsommaren kommer att firas med världens härligaste napakillar. Ni fattar inte hur skönt det känns att komma bort från denna håla en stund, här finns det ingenting att hämta.

SKÖT OM ER OCH HA VÄRLDENS BÄSTA MIDSOMMAR OSV. PUSS PÅ ER♥.

Nu flyttstädas det för fullt!!!!!

img_0537 (MMS)

Nu flyttstädas det för fullt!!!!!


It feels like more than distance between us.

Idag är det min första riktiga semesterdag på riktigt, ingen är ju förvånad över att det regnar. Tanken var att alla tjejer skulle till båtmuseét för att käka lunch, det är ju dock inte samma grej när det är dåligt väder så vi skippade den idén. Så nu åker jag till ida och gör någon god lunch istället.
Vi gör det bästa av situationen och tar en mysdag med film och grejer. Blir ju bra oavsett!You got me smiling in my sleep.

Nu cyklar jag iväg till chefen för middag och en massa mingel. Hur kvällen slutar vet ingen, det återstår att se!
Trevlig helg på er♥.


If you let everything pass you by, you'll never find out how beautiful life can really be.

Är det närmare 30 plusgrader imorgon på jobbet tänker jag jobba i bikini, var så säker. Pallar inte en dag till utan ventilation. Godnatt på er, Love!


When I saw you I fell in love and you smiled because you knew.

Bjuder på några bilder från Underbara Ayia Napa. Fler kommer garanterat någon gång.


Who's gonna save the world tonight? Who's gonna bring me back to life?

Det är med stor sorg i hjärtat som jag är hemma på åbrogatan igen. Varenda liten del av min kropp vill tillbaka till paradiset. Vi har lärt känna fantastiska personer och även träffat gamla godingar. Att vara hemma i lilla äckliga Skellefteå och Sverige igen har aldrig känts sämre. Tack för mig.

Fler bilder kommer vid tillfälle.

This life is a party and I'm never growing up.

Nu är det tiotusen fjärilar som flyger runt i min mage. Idag blev det en mysig avskedsfika med tjejerna och jag kommer ju sakna ihjäl mig efter dessa fantastiska människor♥.
Resväskan är full men jag har ändå riktigt mycket ogjort så det kommer att bli en lång natt på Åbrogatan inatt.

Ayia Napa ska få sig ännu ett besök och blir det bara hälften så roligt som vi hade förra året är jag mer än nöjd.
Om inget oväntat och otrevligt händer så hörs vi om en vecka, ta hand om er och PUSS PÅ ER!!!!!!!!

Vi kommer att ha det king!!


Reach for the stars and if you dont grab them, at least your on the top of the world.

Efter alldeles för få sovtimmar samt timmar av "mamma, pappa, barn"- leken med Tilde är man ju knäckt. Nu väntar lilltjejen och storebror i vårt nya utebad, så det är väl bara att sätta på sig bikinin med ett glas vin och mingla dit. Senare blir det troligtvis ett mysbesök i Skelleftehamn också.
Ha en trevlig lördag, det verkar min bli. Puss då!

Mitt lilla troll♥

Sometimes we expect more from others because we would be willing to do that much for them.

Efter allt för många motgångar under alldeles för kort tid konstaterar jag att jag hatar den här dagen, är på världens sämsta humör och irriterar mig på allt. Går nu i Ide och stänger av mobilen, tänker inte umgås med någon annan än mig själv ikväll.
Ha en kul fredag då.

I want you to know, I love the way you laugh.

Efter att ha gjort den absolut störta tabben i livet åker jag nu till storasyster. Vet att hon kan få mig på bättre humör.

We're one, but we're not the same.RSS 2.0