I don't know if I can keep living whitout you.

Idag har jag varit världsduktig, tagit tag i mitt rum som mer liknade en soptipp. Nu är det skinande rent och jag ser golvet, det mina vänner hör inte till vanligheterna!!!
Har även hunnit med att tvättat all tvätt som legat och skräpat.

Nu borde jag känna mig nöjd med mig själv. Det är det sista jag är, har försökt få ihop ett CV under flera timmar men inte fått ner en enda rad på papperet. Hur gör man? vad är ett CV ens? Har aldrig behövt använda ett under hela mitt liv och nu är jag så frusterad att tårarna är nära. Jag är värdelös, jag ger upp.
  


You know there isn't a thing I wouldn't do.

Jag tar tillbaka allt dåligt jag sagt om trästocks för igår hade jag så stööööört skoj från minut 1. Förfesten är ju alltid roligast fast även trästocks var ju king. Jag och Ida tog förnuftet i fånga och åkte hem hyfsat tidigt eftersom att vi båda jobbar idag, men jag vet att om vi hade stannat hade det blivit succé.

Imorse blev jag väckt av min lilla solstråle och jag mår så bra idag!
Ha en bra söndag för det kommer jag att ha, PUSS!!!!

IMORGON KOMMER BÄSTA VASSI HEEEM OCKSÅ!!♥

Thanks for lovin' me cause you're doing it perfectly.

Hur sjukt det än låter så kommer jag förkröka på Ica kvantums personalfest. Riktigt riktigt märkligt enligt mig, men det blir nog kul! Vi får se var stegen tar oss, skulle sätta en peng på att det kommer sluta på trästocks eller olles terass.
Hur som helst, ha en hemskt trevlig kväll så ses vi ute i vimlet.

Puss på er!


Dreams, that's where I have to go to see your beautiful face anymore.

Här var det torka må jag säga. veckans 45 timmar är snart avklarade, endast helgjobbet kvar. Snart kommer mamma och pappa och hämtar upp mig och då drar vi ut och käkar på något mysigt ställe. sedan får vi se, kanske möter jag upp några vackra töser och kikar förbi trästocks, det vet man aldrig.
Hur som helst så blir det nog en fin men inte så sen kväll eftersom att väckarklockan ringer i gryningen.


Have you ever talked about someone and all of a sudden, you catch yourself with a huge smile on your face?

Igår var en jobbig kväll för fröken Frans. Först krånglade det en massa när jag skulle stänga på jobbet. Kom hem, käkade middag. Fick panik när jag kom på att jag glömt larma och låsa på jobbet. Rally tillbaka och hann precis klart innan de stängde ck-huset.
Någon timme för sent anlände jag till tjejförkröket, drack min vinare hemskt snabbt innan det var dags för Olles. Där stannade man inte särskilt länge på grund av det där vinet. Blev en jobbig natt och idag har man mått som man förtjänat men trots detta har jag gjort en hel massa roliga grejer.
Tack tjejer för igår i varje fall, det var kul så länge det varade♥.

Denna kväll har dock varit riktigt lugn och jag har hållit mig till coca cola, pommac och vatten. Kändes bäst så.

Det här med jag och Jens på vimmelbild börjar bli standard.


We aint got nothing without love.


Grattis och lycka till herr och fru Kolbengtsson♥

Honestly you turned to be the best thing I never had.

Helgen har varit amazing. I lördags när jag slutade jobba åkte jag och Ida till hennes stuga i Österjörn för att ta det lugnt. Så lugnt blev det dock inte när vi hade druckit lite för mycket vin till middagen med gamlingarna och det var en svensexa i stugan bredvid samt en annan fest i stugan bredvid den. Vi slog ihop festerna och det blev trekamp där vi sög, volleyboll i poolen samt bad och bastu tills vi blottnade upp. Det blev en riktigt riktigt rolig kväll och natt.

Igår åkte jag till syrran där vi gick ner till älven nedanför deras hus och badade, sedan blev det självklart en massa bus och dans till Mojje med mosters lilla ögonsten.
Jobbet gav mig sovmorgon imorgon men så mycket sovmorgon blir det inte eftersom syster ska till barnmorskan och då ska jag ta hand om Stella igen och det ska bli så mysigt.


I thought about you all day, tomorrow will be the same.

Sedan jag började om att jobba har jag varit helt förstörd. Har somnat ca 2 sekunder efter jag kommit hem vilket har förstört allt som har med umgänge att göra. Nu har jag dock kommit i fas. Har diskat bort ca 5 dagars disk=disgusting samt att jag tvättat bort halva vårt tvättberg och med berg menar jag ett berg som slår Mount everest med hästlängder.

Nu tycker jag att jag förtjänar att ta mig ett gott glas vitt och sätta mig ner och se en bra film med fint umgänge innan jobbet kallar imorgon.
Ha en trevlig helg vänner och bekanta, puss på er♥. 


Don't forget me, I beg. I remember what you said.

Så var årets stadsfest över, vilken helg det blev. Den har varit hård och galen men riktigt bra. Fyradagars stenhårt festande tar på kroppen. Igår vaknade jag upp på en hög av kläder på mattan i badrummet. Hur man tänkte när jag la mig där vet ingen, men det var säkert en bra idé just då.

Idag är det min sista semesterdag och den har jag mest sovit mig igenom. Nu åker jag iväg till sis för middag och mys!


RSS 2.0