Everybody just have a good time, and we gonna make you lose your mind.

Valborgsmässoafton blev inte någon höjdare. Hela kvällen kom lite i skymundan från fredagens bravader och att få i sig alkoholhaltiga drycker var näst intill omöjligt, jag hade inte alls roligt tyvärr.
Idag har vi haft ett bra bakishäng hela dagen och det var fyra riktigt slitna tjejer som befann sig på Skeppargatan. Som valnligt blev det en massa babbel och skvaller men även en hel del powernaps.

Nu går jag och lägger mig för natten för att gå upp i gryningen imorgon och arbeta. Kommer att vara pigg, jao.


Hands up in the air like we don't care.

Megafonfesten igår blev lite utav en succé. Vi alla hade stört roligt och det förtärdes alkohol som om det inte fanns någon morgondag. På grund av detta har vi mått som två pinnar på Skeppargatan idag men trots detta så skulle jag göra om det alla dagar i veckan.
Valborgsmässoafton har aldrig någonsin varit så oplanerat som detta år och vi vet ännu inte riktigt vad vi ska göra ikväll. Sitter och dricker samma cider som jag gjorde för två timmar sedan, det går segt idag! men kvällen blir säkert rolig ändå. Lite impuls sådär.


Ha en trevlig valborgs lovers.


I think I'm addicted, I'm high off everything you do.

Igår var det burträskbingo med bil och ett helt gäng människor och det var så fruktansvärt skoj. Vårt lag gick minst sagt all in, och trots att vi började en halvtimme senare än alla andra lag så kom vi på andra plats. Skulle min mobil bli stulen nu skulle förmodligen hela laget ta livet av sig eftersom att det finns en hel del hemlighetsstämplade bilder och videor där. Säger som Elin, ack vad vi har skrattat och gjort sjuka saker.
Måste definitivt göras om i sommar.

Team Jennilla!
hade.


When I look at you I see the truth.

Äntligen håller denna eländiga sjuka på att ge med sig och jag är snart på benen igen. Räknar med att jobba på torsdag igen och då har jag varit borta mer än två veckor från jobbet och det känns ju inte alls så bra, men lunginflammation tar tydligen tid.
Sen att två favoriter kom igår med minst 3 kilo godis samt blommor och tidning betyder ju allt och gjorde definitivt så att jag börjar må bättre. Jag ser ljuset i tunneln och tar nattshoten!
Godnatt på er.

finaste♥


My dreams are for you.

Nu tar jag min nattmedicin, den gör mig knall och jag somnar på en sekund.
Skål och godnatt.

Saknar att sova med dig!!


I need a doctor to bring me back to life.

Luftvägsinflammation, ögoninflammation, feber, penicillin, "sjukskriven" från jobbet i en vecka.
Så trevligt har jag det. Sköt om er.


as long as I've got you, I'll be allright,

Finaste Fridde!! Ett dubbelgrattis till Födelsedagen samt till tvillingarna i magen.

Jag saknar dig älskade syster♥


Have you ever been so sad you can hardly stand, Lying on the ground, head in your hands? I have

Nu är jag så ledsen, arg, irriterad och sur så att jag håller på att dö va. Tror ni att jag mår bättre idag då? nix. Är det någon dag på året som man ska vara frisk så är det idag men nej, det blir inga roligheter för mig ikväll. Mamma och pappa i all ära men ikväll vill jag inte vara med er.

Istället tycker jag synd om mig själv och har nätshoppat bort en massa pengar som jag egentligen inte har och jag måste erkänna att det känns ju lite bättre ändå.

Boy I think about it every night and day.

Jag börjar sakta men säkert må bättre. Febern har försvunnit och nu är jag bara dyngförkyld. Jag hoppas för allt i världen att jag är helt kry imorgon då det vankas 20årsfest för två härliga tjejer.

I love you long time so you know the meaning.

Inatt kryper jag ner mellan mamma och pappa i sängen på Åbrogatan. Kroppstemperaturen ligger högt över vad den borde. Detta dygn har inte varit roligt för fröken Fransson.
Man kan väl även säga grattis till AIK till sm-silvret?

Nu ska jag knarka värktabletter och försöka få mig lite sömn. Sköt om er!

Kärlek till mina föräldrar.

Could you be the devil?

Shit vad jag ljög när jag igår skrev att det skulle bli en bra dag idag. Vaknade upp med kasst mående. Sedan ringde Elin från jobbet och undrade "vart i helvete jag höll hus". Det visade sig att jag jag tittat på fel schema och missat att jag började tre timmar tidigare än jag trott. 15 minuter för sent infann jag mig på jobbet med en tom mage. Gick och höll mig från gråt enda fram till min korta lunch.
Sprang hem för att hämta börsen som jag givetvis glömt. Tänkte att på kitchen är dom snabba så jag hinner, det hade jag hunnit om dom inte plockat bort maten precis innan jag kom dit. Och min fikalåda på jobbet bjöd mig på citronpeppar och thé. Fick helt enkelt nog och bröt ihop och kalasade på en kopp kaffe.

Gud bjöd mig på bra karma dagen till ära. Ha det gött!

I feel like there's nothing that I can't try.


Bra dag igår, bra dag idag. Bra dag imorgon, Jao.
Godnatt vänner och bekanta!

I'm ready to go, lead me into the light.

Igår blev det ett impulsbesök på Calles för ett vinglas och mingel. Ett vinglas blev till tre karaffer och vi hade det fruktansvärt trevligt.
Sen att det har varit världens bästa jobbhelg är inte heller helt fel. Som ni kanske märker har jag börjat ta mig upp ur min lilla vårdepression.
Sen att det ser ut att bli en tjejhelg i huvudstaden inom en snar framtid är känns ju helt fantastiskt.

Just nu myser vi i en nystädad lägga med världens finaste Sebastian.

Ha det bra!!

I don't even know if I believe it when I'm saying that.

Karmakontot ligger fortförande på ett stort minus. Är i den djupaste svackan någonsin, vilket i och för sig är riktigt konstigt eftersom att jag har världens bästa liv egentligen. Nu dricker jag upp resten ur vinflaskan och hoppas att jag vaknar upp med lite karma imorgon, det skulle vara fett nice. Jaha och nu vill man kräkas också, jao!


Sen saknar man ju denna kille en del! en klassfest hade ju suttit helt okej.

I'm about to lose my mind.

Har haft planer på att lägga ner bloggen de senaste dagarna, men nu beslutat mig för att den får leva en liten stund till trots att det inte finns någonting alls att hämta här.

Hade bra då. Ses


The whole world's scared, So I swallow the fear.

Kvällen har väl inte varit en av mina bästa kvällar. Jag hatar Skellefteå. Ångesten har kommit i attacker och dessa attacker har inte varit lugna, trots att jag har haft tusen utbrott under dagen så var det värt det. Helgen har varit den bästa på många många månader.

Snart blir det att inta sängen för att jag är på så fruktansvärt dåligt humör och för att jag ska upp och jobba imorgon. Man kan ju även tillägga att det sammanlagt blivit 8 timmars sömn på tre dagar så sömnen är välbehövlig. Tillbaka till den tråkiga verkligheten.

ses.

Jag och ida Hjälper varandra att fylla i v...

img_0808 (MMS)

Jag och ida Hjälper varandra att fylla i varandras minnesluckor från helgen. Ångesten växer för varje sekund som går. Helgen går inte att beskriva i ord men vi har definitivt haft det bäst.


Leave the world behind.

Festen är påbörjad ännu en gång. Wow, igår hade vi en av våra bästa kvällar någonsin och jag vet att kvällen kommer bli ännu bättre! vi hatar inte Umeå!
Ha en king kväll på toxic.... haha.

Vi e vilse efter en galen efterfest! Haha!

img_5794 (MMS)

Vi e vilse efter en galen efterfest! Haha!


Jag och min bästa vän sitter i bilen och v...

img_2149 (MMS)

Jag och min bästa vän sitter i bilen och vi kommer ha världens bästa helg! Festa och shoppa i sinne. Vi är fruktansvärt taggade och vi bara älskar livet, svåååårt! Trevlig helg! ( bra bild förresten)


RSS 2.0