It's hard to wait around for something you know might never happen; but it's even harder to give up when you think it's everything you want.

Efter den första hemmakvällen på länge är jag nu så rastlös att jag vill dö.
Jag borde definitivt sova nu trots att jag inte alls är trött, man kan väl säga att jag har vänt på dygnet totalt. Imorgon klockan nio väntar en mycket viktig uppgift på mig där det krävs en hel del hjärnkapacitet samtidigt som att Sverigechefen kommer på besök. Jag har alltså inga val. Det är jag som hoppar i säng nu.

Jag säger godnatt med en mingelbild från helgens besök på Olles.

You appear just like a dream to me.

Jisses vilken rolig kväll vi hade igår. När jag kom hem hade jag kramp i mage och kinder av allt skratt. Andra hade kramp i magen av andra anledningar. Som vi har saknat dessa killar.
Vi såg film, käkade våfflor (vissa mer än andra), spelade kort och hade det allmänt trevligt.

Idag väntar jobb i några få timmar sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda.


You drive me crazy when I see your bodyline.

Ikväll blir det häng med Spaniengrabbarna hemma hos David. Det kommer bli kanon, tror aldrig att vi har haft tråkigt så att jag ser framemot en bra kväll med massor av skratt.
Nu kommer Ida och hämtar mig så att det var allt för mig just nu.
HADE.

Is someone getting the best of you?

Mitt sällskap för kvällen har precis lämnat mig och det har varit kväll med bland annat skratt, gråt, panik. Kort sammanfattat har den varit riktigt trevlig med trevliga personer.
Nu tänker jag gå och lägga mig med katten som redan ligger på plats och hoppas på att inte mördaren i "skräckisen" som vi såg inte kommer och hälsar på oss inatt.

Att det är minusgrader nu kan få mig att spy och jag längtar redan tills värmen är tillbaka. Det kommer att bli en tung vinter, det känner ju jag det. Avslutar med en bild från en skön fest på stranden i somras.


Where were you?

Sängen väntar efter en sjukt bra arbetsdag men sinnessjukt mycket folk, hoppas på en minst lika bra dag imorgon.
Har hunnit med att se the last song för andra gången ikväll och jag grät lika mycket denna gång. Sjukt att man alltid ska se sånna filmer som får en att må så dåligt ändå.

Imorgon fyller en älskad vän 18 år. det ska naturligtvis firas. tror dock att jag kommer ta det lugnt med alkoholen eftersom att det är min jobbhelg.


I know I don't deserve the love you give me.

Trots att mina vänner nästintill tvingar mig att gå på station ikväll så har jag bestämt mig. Jag ska inte vara där. Inte under några omständigheter. Jag känner mig som jordens starkaste och tråkigaste människa.

Jag måste skynda lite, ska gå på stan med Ida en stund och göra lite ärenden innan vi börjar jobba.
SES.


They don't know the truth.


Godnatt.


I wonder if you think about me as much as I do about you.

Eftersom att varenda kotte i Skellefteå troligtvis kommer att befinna sig på station på fredag, även alla mina vänner och bekanta så söker jag nu en arm människa som kan hänga med mig på fredag eftersom att jag troligtvis inte ska tillbringa min kväll där. Vilket minst sagt känns uselt. Ibland har man inga val så att säga men jag vägrar att sitta hemma själv en fredag så hittar jag ingen trevlig person som vill vara med mig så kommer ni att hitta mig där ändå.
Hör av er!!

Nu måste jag försöka sova eftersom att personalmöte väntar imorgon på min lediga dag, men eftersom att jag får betalt för att gå dit plus att det vanligtvis brukar serveras en frukost som kan likna en hotellfrukost tvekar jag inte en sekund. Att sen sluta halv tolv känns också helt okej.


In love and life, it all comes down to one thing. It is the ones who want to make you happy that counts.


I want the touch of your hand.

Igår var det förkrök med mina tjejer hemma på Åbro.
När vi alla hade fått i oss varsin vinflaska var det station 8 22 som väntade. Igår hände nog det mesta. Två av oss var tvugna att lämna station för ett besök på akuten. En timme senare var dessa två tjejer tillbaka på s8, den ena hade 5 stygn i armen och en fetingbula i huvudet.
Några av oss försökte charma en läcker ordningsvakt med sina egna små knep. Om de lyckades lämnar vi osagt.
Jag kan garantera att vi hade sinnessjukt rolig kväll iallafall.

Idag är jag så seg att jag inte vet var jag ska ta vägen, känner dock inga tecken på bakfylla. Kvällens schema är ännu oskrivet och vi ser vad som händer.
CIAOOOO

When I'm speaking it's the voice of someone else.

WEEEHOOOOOOO
STATION 8 BÖR PASSA SIG IKVÄLL FÖR DET ÄR 6 TJEJER PÅ SPRÅNG IKVÄLL.
VINET FLÖDAR.


I was blaming myself for all that was going wrong.

En sjukt händelserik kväll som jag inte kan komma ihåg något särskilt som hände. förutom ett sju tusikens regnväder som lyckades döda miin nya iphone. DÖ MATILDA DÖ.
EFterfesten som jag precis kom ifrån var en riktigt trevlig tillställning.
Äh godnatt.

Come on baby turn the lights off.

Än en gång är vinflaskan öppnad och ikväll är det fest hos Pontus, vi ser vart alkoholen tar oss ikväll, kanske ut eller så stannar vi på förfesten.
Ha det bra mannen!!!


Just leave me now, It's the best thing to do.

I 11 dagar kommer jag att måsta leva som en fattig uteliggare. 11 dagar till lön. 11 dagar till station 8. 11 dagar till lycka. Hehe, ungefär så känns det nu när jag och Ida tog oss en runda i sveriges sorgligaste centrum. Det flög iväg några enkronor för mycket helt enkelt och nu har vi ångest.

Vi har även hunnit med att planera vår framtid in i minsta detalj över en kopp kaffe och jag ser fram emot vårt äventyr som väntar något fruktansvärt. Kan ej gå fel. Förutom om vi blir skjutna av ett mc-gäng eller liknande men förhoppningsvis kan vi klara oss undan dessa obehagliga människor. 8 månader kvar bara.


Ikväll åker vi till Jennilla och grillar, SES!


Now I'm sitting here missing you, so much moore then ever before.

Den sista b-ruden har precis lämnat mig efter en myskväll utan dess like.
Jag älskar mig själv för att jag kunde stå emot de flesta av mina kompisar och vara spiknykter hela helgen, halleluja.
Jag har istället jobbat och hängt med Elin som också valt att vara nykter (thank you lord!!!!) och vi har nog haft en rätt trevlig helg ändå.
Nästa helg kommer vi dock vara allt annat än nyktra WEEEHOOOO!!!!

Imorgon Är jag så ledig och jag ska sova så in i norden, yes. Sen blir det nog att hinna med en date på tenor också.

Och förresten. Välkommen hem älskade vän, Som vi har saknat dig här hemma!!!!!!!!!!!!!!

There's someone I've been missing.

Okej, jag och Oscar klarade att vara vänner en dag, En enda dag.
Nu är vi så arga på varandra att iallafall jag sitter och flännar.

Kvällen kommer jag definitivt inte att spendera på Åbro, blir först bowling med Elin osv. sedan hoppas jag att jag får träffa en saknad vän♥

If she does it like this, will you do it like that?

Imorse klockan halv sex var det jag som skjutsade min älskade mor till busstationen. Detta innebär att det är jag och lillebror som sköter huset i helgen. Fest? kanske ni tänker då. Absolut inte!
Ikväll kommer jag att hänga med Elin och vi kommer fly så långt bort från alkohol som vi bara kan. Det är bra nu, det kommer att dröja innan jag tvingar i mig en liter vin igen.

Idag mår jag mycket mycket bättre. Sitter och taggar upp för några timmars arbete och jag kan bara älska den här dagen. WEEEHO.


I'm not that kind of girl.

Mår fruktansvärt dåligt. Kan svära på mitt liv att jag har feber.
Kvällen har jag spenderat i Kåge med Ida och Petter M, mycket trevligt.
Nu ska jag krypa ner i mammas säng så att jag orkar stiga upp och jobba imorgon, måste även in på the phone house och se vad dom har gjort med min Iphone i en och en halv månad.
GOdnatt

Like the way you shine.

Jennilla har precis lämnat mig efter en mycket trevlig kväll.
Nu blir det sängdax och imorgon är det jag och tjejerna som åker och tränar livet ur oss på min lediga dag. Hör och häpna.

Heeejdå!

There are so many people out there who will tell you that you can't. What you've got to do is turn around and say 'watch me'.


lelove

Godnatt.


Don't be here now, don't be here anytime.

Klockan 10.00 var det jag och Ida som ramlade in på Åbrogatan för att få oss några timmars sömn efter en skön efterfest. Våra mammor hatar oss idag så att vi drog ut i några timmar. Orkade inte vara hemma.
Gårkvällen var iallafall grym, sinnessjukt roligt hade vi allihopa. Förfesten var det sjukaste på mycket mycket länge.
DET ÄR SÅ VI VILL HA DET.

We need to swallow all our pride.

Aaashit vilken kväll det blev igår.
Om jag har ångest? har nästan aldrig haft så mycket ångest.
Kul hade vi iallafall, och ikväll kör vi igen för Jennilla som fyller 19 bast. GRATTIS HJÄRTAT♥


Find a new one to fool.

Idag är en speciell dag, mosters lilla ögonsten fyller ett år. Det har firats med massor av presenter tårta och allt vad det innebär, mycket trevligt.
När älsklingen gått och lagt sig för natten åkte jag iväg till Petter där det blev en massa filmmingel och en massa skratt, så som jag vill ha det.

I Helgen är jag så ledig att jag vill gråta av glädje. Detta kommer troligtvis att firas med buller och bång. Blir nog en tvådagars. Love it. Sen är det stopp med alkoholintag på ett par veckor för min del.

Sleep tight♥


We got to a point I can't stand.

När vi var i huvudstaden kom vi fram till att om vi fortsätter med vår livsstil som vi har just nu kommer vi inte att bli äldre än 25.
Idag kom vi en liten bit på vägen när vi valde att åka och träna på 360 innan vi började jobba. Jag är minst sagt imponerad av oss.

Nu är det jag som hoppar i säng efter en riktigt trevlig kväll. Imorgon väntar jobb och 1-års kalas, sen får vi se vad kvällen erbjuder, det kommer med all säkerhet bli bra iallafall.


heeejdååå!

RSS 2.0