There's nothing left for me to figure out.

Kvällens huvudperson är som så många gånger tidigare Harry Potter. Inom en snar framtid sätter vi igång film nummer fyra.
Medan jag väntar på att kvällens sällskap kommer till Åbrogatan sitter jag och trycker kladdkaka (jag älskar att du lämnade fikat här Jimme!!)


Your eyes are the brightest of all the colors.

Sällskapet för kvällen har precis lämnat mig och det har varit en väldigt mysig söndagkväll. Och eftersom att jag har jobbat varenda dag i en veckas tid känns det helt vansinnigt skönt med en ledig dag imorgon. Jag ska sova tills jag dör.
Avslutar med en mingelbild från fredags som inte alls var någon höjdare.

Ha det då!


Nothing but love.

Kors i taket bara!!!! Ikväll är det ju finalen av ensam mamma söker.
HEJA JIMMY!!!!

Får inte missas.

If we wake up and you wanna break up that's cool.

Kvällens citat:
"Vad heter det stora vägen i Tyskland, är det Wonderbaum??"

Kom precis hem från Sebbe där det har varit en riktigt mysig och trevlig kväll med bra personer. Skönt med en lugn kväll emellanåt. Nu blir det nattmat och sen hoppas vi på en bra dag på jobbet imorgon!!!
Sleep tight.

Until the end of time.

Nu åker vi och umgås med några trevliga gossar, hejs.


Let's do it all night.

Om det är någon som förstår mig fullt ut så är det Elin, vaktelin.
konstigt nog lyckades hon övertala poliserna att inte få mig utslängd i ett självklart tillfälle.
På något sjukt sett tajmade hon även in mig när jag egentligen skulle ha väntat på en taxi och frusit mig till döds, vem tror ni kommer och kör förbi om inte bästaste Elin. Fick ju gratisskjuts hem, är vansinnigt välkommet.
Imorgon väntar jobb där Elin kommer köra med mig, lita på det. Hon är ju för bra, den där Elin.
Godnatt.

CG.

I don't wanna take no pictures, I just wanna take some shots.

Jahapp, där blev min lediga helg till en helg fullproppad med jobb.
Plötsligt blev min kväll så mycket tråkigare eftersom att jag måste ta det lugnare med flaskan men jag antar att jag alltid ställer upp för dig Marcus, jag förväntar mig dock en gentjänst av högsta klass.

Nej nu ska jag göra det bästa av situationen och ha så kul som det bara går, tror inte att det är några problem med mina tjejor.
Trevlig helg hörrni, ses på station.


Who doesn't long for someone to hold?

Eh, södra Sverige kan ju slänga sig i väggen. Här snackar vi snöstorm, på riktigt. Att gå ifrån jobbet till parkeringen gjorde mig till en snögubbe och vär framme trodde jag att bilen var stulen men det visade sig att den bara stod under en meter snö. Sen att det tog 25 minuter för mig att köra hem är inte heller som det ska.

Köpte en ny tröja idag som jag glatt visade för mamma, hon kunde inte hålla sig för skratt och tyckte att jag såg ut som en fågel, "men en fin fågel". Så den blir det nog att lämna igen, skoj att se ut som en fågel????
Nu hockey, go aik!!

haloweenfina!!

He told me I was beautiful and came into my bed.

Nu avslutar jag en bra dag som innehållit en kaffe på W med fina personer. Det visade sig att dessa personer kommer att bli mina Harry Potterkompisar, Vi har påbörjat ett maraton och imorgon när vi startar film två kommer det sitta tre tjejer med ärr i pannan och varsin matel, eller nae.

Inte att förglömma har jag träffat mannen i mitt liv idag(!!!!!!), funderar ju starkt på att flytta ner till Norrköping nu direkt.  
En bra dag med bra personer helt enkelt.
Godnatt då.

I'm havin' a good time with you, I'm telling you.

Datorn samt bloggen har varit bortglömd i några dagar. Har varken haft tid eller lust att spendera en massa tid här. Men nu kommer pappa och hämtar mig så bättre än såhär blir det inte, Jobbet väntar. Hörs sen, Hejhej.

You're turning into something you are not.

Som ni kanske kunnat ana i tidigare inlägg har jag inte haft en topphelg. Den tråkigaste någonsin faktiskt.
Denna dagen har fortsatt med den dåliga inställningen från min sida. Jag hoppas att kvällen bjuder på något roligt annars bryter jag ihop.
I ca två månader har morsan tjatat på min önskelista, vad händer om man inte önskar sig något alls? Håller på att knåpa på den nu. Hela dagen har jag klurat och tänkt, men det enda jag har skrivit på papperet är detta.
Önskelista
1.

Förmodligen kommer den se ut så när jag lämnar över den till henne också.
Näe nu ska lillhjärnan få sig en omgång, Hade.

She never could get drunk enough to get him off her mind.

Nu åker jag iväg och jobbar, och hur sjukt det än låter så är jag nervös med tanke på hur det gick igår. Lycka till till mig då. Hejs!

Att somna i en resväska♥

You'll never find the right person if you don't let go the wrong one.

Denna helgen går till historien som den tråkigaste någonsin.
Jag kan ju bara säga godnatt. HEJ.

I bet you think that's pretty clever, don't you boy?

Igårkväll var jag på hedtorpet och såg harry potter med tjejerna. Insåg att tjejerna är nog inte det rätta sällskapet för ett Harry Pottermaraton. Vi hann se en timme av film fem. Nej dom är bra på mycket men några Hpfantaster är dom inte. Får tvinga Markus att se med mig.

Dagen har varken varit den bästa eller roligaste dagen i mitt liv. Shit vilken tråkig fredag jag har haft. Slocknade i soffan när jag kom hem från jobbet och där förstörde man all chans till umgänge. Ah det kanske är lika bra att runda av denna värdelösa fredag, jobbet väntar imorgon i vanlig ordning.
,
ayia, ayia, AYIA NAPA!!!


Life isn't about the past, it's about the future.

Sitter i min ensamhet i läggan och jag måste erkänna att jag känner mig ganska ensam och uttråkad. Ikväll har jag inte rört mig många meter från soffan. Vad hittar man på när man har kollat på alla jordens bloggar, sett alla tvprogram som finns, pratat i telefonen och så vidare?
Kanske får en bok i sängen sysselsätta mig. Detta går ju inte.

Taaa mig tillbakaaa!!!!!!!!!

I can't take it any longer, Thought that we were stronger.

Trots att vi tog en lång sovmorgon imorse jag jag tröttare än medel nu. Frugan är ute och rastar vårt senaste tillskott till familjen och tills hon kommer tillbaka måste jag hålla mig vaken. American pie rullar på tvn , den har dock inte min fulla uppmärksamhet eftersom att jag sett filmen ett tiotal gånger.

Nej nu hoppar jag i säng och hoppas på att jag får sällskap inom en snar framtid. en lång dag på jobbet väntar imorgon.


What do you want out of me anyway?

Medan jag väntar på att min sambo ska sluta jobba ligger jag i soffan och kollar på fotbollsgalan med ett öga i hopp om att jag ska få skåda någon fräsh fotbollskille.
Kvällen spenderar vi mest troligt på nyckelgatan. Att bero på nyckelgatan fick jag idag än en gång bekräftat att mitt lokalsinne är helt stört dåligt. Nästan så att det är obegripligt dåligt. Jag körde vilse både till och från jennilla idag. Hur friskt är det??


Imorgon väntar ledigdag. I LOVE IT. hörshej.

I never said the words you wanted me to say.

Idag är det farsdag och eftersom att jag har den bästa pappan på jorden förtjänar han ett riktigt firande. Så nu är jag här på Åbrogatan igen och har förberett en riktigt god middag och två presenter.
Hihi vilken bra dotter jag är, okej morsan har hjälpt mig lite men ändå. 

You are there when I am hurtful.

Nu säger vi godnatt på hyttlidgatan.

Easy come, easy go that's just how you live.

Igår hade jag så vansinnigt roligt från minut ett. Kvällen hamnar helt klart på en topp tio för min del.
Herregud så bra allt var. Herregud vilken bra modevisning. Herregud vad jag är stolt över Elin. Herregud vad bra människor. Herregud vad bra drag. Herreherregud♥.


Just nu är jag hemma hos mor och far eftersom att morsan min fyller år idag.
Hörs sen!!


The greatest times.Someday we gonna dance with those liers.

sitter på Hyttlid och smuttar på ett glas vin med vackra och trevliga personer.Iinom en snar framtid kommer vi att öka på antalet personer i denna lägga och sedan åka vidare till s8. Vi har inga gränser ikväll.
Ha en trevlig kväll, puss.
JAG ÄLSKAR IDDEB och vi kommer alltid att vara bästa vänner hela livet
.

Now there is so much I truly want to say.

Nu promenerar jag till centrum för att förhoppningsvis hitta någon fin klädtrasa inför ikväll innan jobbet.
ses♥

I took a deep breath and let it go.

Det är dags för ett blogginlägg känner jag. Livet rullar på lite för bra för att vara sant, kan ju absolut inte klaga.
Nu hoppar vi i säng och ser paradise hotel efter en riktigt bra dag.

jordens bästa sovkompis, jag svär.

They all make mistakes and so did we.

Här sitter jag nyduschad och med en tandborste i munnen. Det betyder att vi nu rundar av den mysigaste kvällen på länge. Än så länge stormtrivs jag som sambo, detta kommer att gå galant. Imorgon väntar en väldigt lång dag på jobbet så nu hoppar vi i säng.

Ser nu förresten att jag fått mig en ny design som bror min har suttit och pillat med, den får funka för tillfället iallafall.

Godnatt puss!


Ain't I seen you before? I think I remember those eyes.

Träningen gick bra och det var verkligen jätteskoj. Efter vi hade käkat frulle drog jag vidare till 360 där jag fortsatte min träning så nu känner jag mig lagom duktig. Snart åker jag iväg och jobbar och när jag slutar så tar jag mitt pick och pack och lämnar Åbrogatan i några dagar. Kan inte bli annat än mysigt♥.

When I look at you, I see forgivness, I see the truth.

Just i detta nu så är ett Gossip girlavsnitt på väg till mig och det är just detta avsnitt som kommer att sysselsätta mig resten av kvällen. Eftersom att jag mestadels sov hemma hos Petter tidigare ikväll har jag väldigt svårt att somna redan. Jag har förövrigt haft världens mysigaste dag tillsammans med Sofia och Petter♥.


Imorgon ska jag upp med tuppen för att gå på en gruppträning med jobbet innan öppning, det känns riktigt roligt och jag är taggad till tusen.
Nu är GG här så nu hoppar jag i säng och ser det. Hejs.


I'd take a bullet straight through my brain for you baby.

Jag är redo för graven nu. Att sitta upp och skriva det här är långt över vad min energi räcker till.
Trots att vi valde bort vinet igår har jag varit tröttare än medel idag. Detta har utan tvekan varit den mest energikrävande och kaosiga dag på jobbet som jag någonsin varit med om.

När jag var som mest stressad och skulle hoppa ner från en hylla med fem skokartonger i mina armar slog jag givetvis i armbågen vilket gjorde att alla 10 skor lämnade min famn och sina kartonger och intog golvet, under detta hopp landade jag snett och gjorde en vurpa och spräckte byxorna. I den stunden var det inte många sekunder ifrån att jag skulle ge upp, sätta mig på golvet och bara lipa. Jag bet dock ihop med två till blåmärken till min samling samt ett par förstörda brallor och en förstörd människa.

Jag har aldrig någonsin varit så glad att jag är ledig imorgon och ikväll kommer jag inte röra mig i onödan för någon annan än Ida. 

If my body was on fire, you would watch me burn down in flames.

Min favoritlåt just nu. Förbannat skön.

Take a step and fight for me.

Jag har uttalat mig lite för ofta i drygt ett års tid att Mollys suger och att de enbart har besökare som är för fulla mammor, pappor, mormödrar, morfadrar, farmodrar och farfadrar, ni fattar vinken. Jag har även sagt att jag aldrig ska gå in dit. Jag måste nu svälja min stolthet och berätta att Mollys levererade igår. Riktigt riktigt ballt var det!
Imorse när väckarklockan ringde hittade jag en miljon blåmärken över hela min kropp, vad hände egentligen igår tjejer? jag fattar ingenting.

Kvällen är en aning oplanerad som vanligt. Just nu verkar det som att flaskan ska öppnas igen och station 8 ska få sig ett besök. Den som lever får se.

Ha en trevlig kväll, hejdå.


I'm a little drunk and I need you now.

Då säger vi godnatt efter en jätterolig kväll då! Sov gott då!!!! Hej

Dance like it's the last night of your life.

Nu har jag lockat håret så länge att det förmodligen ramlar av när som helst.
Ikväll öppnar vi än en gång vinflaskan. Mitt mål är att jag ska kunna bete mig ikväll, jobbar ju ändå imorgon så det blir hyfsat lugnt för min del men vi siktar på utgång iallafall!!

Ha en kul kväll allihopa, tja!

When your lips lean into mine, I'm feeling like the first time.

Bjuder på kvällens citat.
"Alltså, båtar pratar ganska mycket när dom är i kris..."

Vi förstår nog alla vems mun detta kom ifrån.
Då säger vi godnatt då.


I need something I can dance to.

Nu åker jag till skelleftehamn för mys. I vanliga fall ligger vi mest på golvet och dör av skratt, antar att kvällen inte kommer att bli ett undantag. Skön humor.   
Ha en skoj kväll, det kommer vi att ha. TJING.

Beautiful nightmare.


Godnatt.

You are always there for me.

Har precis käkat och nu mina vänner är det några tunga minuter som väntar mig.
Idag har jag suttit på waynes i timmar med Elin och Fanny. Som vanligt löste vi några stora problem. Vår framtid är planerad in i minsta detalj och det känns ju kanon. Vi har dock kvar en del riktiga i-landsproblem att lösa.

Kvällen är väldigt oklar, fest? har man gått för långt då? nykter på fest? mys med kvinnorna? i Skelleftehamn? Jag fattar inget, men något av det blir det iallafall.

I'm gonna get stronger now, and nothing will break me down.

Jag har varit vansinnigt effektiv idag. 
På min lediga dag har jag varit på jobbet och hållit i en utbildning på morgonen för de andra i personalen om vad som gäller i vinter på snowboardfronten. Det gick väldigt bra och känner jag mig själv rätt så kommer en ny bräda infinna sig på Åbrogatan inom kort.

När jag slutat åkte jag på 360 och tränade livet ur mig efter min förkylningspaus, känns bra att vara tillbaka. Bra start på veckan.

When I'm with him, I'm thinking of you.

Har precis kommit hem efter en trevlig kväll med tjejerna.
Anledningen till att jag är hemma redan är att jag ska upp med tuppen imorgon på min lediga dag. Så jag säger väl godnatt nu då. Sleep tight.


RSS 2.0