When we drink we do it right.

Årets sista dag verkar bli en flopp, men vi gör det bästa av situationen och sprättar den första alkoholhaltiga drycken.
GOTT NYTT ÅR VÄNNER OCH BEKANTA, hej!


You will always be my hero, even though you've lost your mind.

Just nu jobbar jag fler timmar per dag än vad mitt dygn innehåller, vilket leder till att datorsittande inte är något jag prioriterar.
Nu har jag en liten lucka innan jag sticker till Sebbe för mys och planering. nu går tåget, tjaaaa!

Hahah, Megafonen hatar ju inte att zooma.
En bild från söndagens station 8 som inte alls var något att hänga i julgranen.


Sometimes we're wrong.

Nu hoppar jag i säng efter en helt galen dag.
Jag kan än en gång konstatera att jag hatar mellandagsrean. Shit, folk älskar verkligen att kasta alla kläder på golvet och bara bete sig som en påse skit.
Morgondagen kommer inte bli bättre, en 11timmars dag och jag förväntar mig minst lika mycket folk som idag. blir trött av bara tanken.


Jag saknar redan mina hjärtan så att det gör ont.


I WOULD JUMP IN FRONT OF A TRAIN FOR YOU.

Sitter själv i en tågkupé i min nya onepiece, vi är nog mitt i en skog någonstans, har Flännat konstant sedan jag lämnade alla mina ögonstenar. Väntar besök i form av två kvinnor som hoppar på i Stockholm respektive Skövde har konduktören berättat för mig. Dessutom bor en obehaglig man i kupén brevid min. Är så tom, känner ingen glädje överhuvudtaget. Älskar livet!!!!!!! Julen har dock varit fantastisk. Skulle kunna såga av mig armen om jag bara fick stanna en stund till. Hatar att jobba. Hörs.

Please remember our time together, When time was yours and mine.

Länge sen sist, och det kommer inte bli en förbättring på en stund. Imorgon när jag slutat jobba står en fullastad audi och väntar på mig och sedan börjar resan mot himmelen, Göteborg. Det kunde inte kommit mer lägligt. Jag har aldrig hatat Skellefteå så mycket som jag gör just nu och jag kommer inte längta hem en sekund, lita på det.

Hela kvällen har jag suttit och knåpat på Idas julklapp och nu blev den äntligen färdig. Det blir extremt lite sömn i natt eftersom att resväskan är opackad och det är några julklappar som är oinslagna och väckarklockan ringer 07.00.
Nu måste jag agera. God jul alla, puss.


Your poor little heart will end up alone.

Medan alla mina vänner och bekanta förmodligen håller på att förbereda sig för att gå ut och dansa hela natten och garanterat ha det asroligt ligger jag själv hemma under täcket och fryser och svettas om vartannat. Jag har definitivt inte tid att vara sjuk nu så jag ignorerar min höga kroppstemperatur och tänker jobba hela helgen, även om jag så dör på kuppen så kommer jag inte att vika ner mig.

Mitt enda sällskap ikväll är mig själv, shit så tragiskt det låter. Tyck synd om mig nu.


Trevlig helg hörrni!

You are not the first you know.

En roadtripp till Luleå resulterade i två stycken upplevelser där vi var närmare döden än vi varit på länge. Ena gången då "vi blev nog bara lite fartblinda tjejer". Jaha Elin, även om vi blev fartblinda höll vi på åka av vägen. Och den andra upplevelsen då vi körde igenom Piteå och vi höll på kvävas av deras bajslukt. Inte smickrande.
Julklappsinköp stod på schemat och det blev det, det mesta blev dock julklappar till oss själva. Nåväl, det var en riktigt mysig dag och vår kärlek till varandra blev om möjligt bara starkare(?). Jag älskar impuls!

En 10timmars dag väntar mig på jobbet imorgon så att det är hög tid att slafa. Hade hej.

I'll follow you like a lost puppy.

Det har varit en jobbig dag även idag, kan börja flänna när som helst. Hur sjukt det än låter så började jag gråta idag på jobbet när en tant som hatade livet berättade för mig hur fult presentpapper vi hade och att vi hade fel storlekar på presentkartongerna. Direkt hon lämnat butiken brast det och jag fick gå in på lagret och samla mig och torka tårarna. Där har ni min nivå idag.

Kvällen är väldigt oklar, just nu lutar det åt ett badbesök på Specialservice. Eller så stannar jag hemma och rör mig inte ur fläcken för att orka med morgondagen då jag och tjejerna tar en roadtripp till Luleå för shopping och mys. Den som lever får se.


You won't feel a thing.

Vaknade på fel sida och den här dagen har varit en riktig pissdag. Mår inte helt hundra heller, kan svära på att jag har feber. Allt blev dock mycket bättre då jag fick mysigt sällskap. Just nu sitter vi och fnittrar hysteriskt i sängen.
Hoppas att vi åker på ett äventyr snart!!!
 


You'll always win, even when I'm right.

Tanken var att det skulle bli en mysig luciavaka i natt. Planen ändrades dock mitt i julmyset och jag är redan hemma.
Det är väl lika bra att hoppa i säng då, hej.

Ännu en fredagsbild jao.

That should be me.

Kröket igår var som sagt riktigt riktigt bra, det har märkts idag. Jag har två feta blåsor under fötterna, ett förstört pekfinger, huvudvärken och illamåendet har varit på besök. Trots detta lyckades Bästa dra med mig och Ogge till Skekraft arena för att se AIK krossa färjestad och jag är så glad att hon fick med oss. Har saknat det där. Efteråt drog vi i vanlig ordning hem till Sebbe för mingel.


godnatt då.


Are you gonna take your shot? It's the only one that you got.

Vilken kväll man har haft ändå. Shit pommes.
Förfesten i Sebbes cribb var kanon, nya bekantskaper skapades och det är ju alltid mer än trevligt. Station 8 var som vanligt riktigt bra. Nämner absolut inga detaljer, ni får helt enkelt leva med det.
Imorgon väntar en baksmälla utan dess like, känner det på mig.
Varför känns det som den här låten är skriven till mig???

Ah godnatt, hejshej.


We must be doing something right.

Har precis släpat hem min nya snowboard från jobbet och det känns ju så bra, nu blir det åka av!!!
Just nu sitter jag och väntar på att några trevliga killar och tjejer intar Åbrog. Det blir förmodligen någon rulle och snack.
Imorgon väntar en heldag på jobbet igen så att det blir inte jättesent ikväll. Hade bra då.

You got growin' up to do.

Tanken var att jag skulle åka till vitbergsbacken ikväll för att ta årets första snowboardåk. Jag och Vicke bestämde oss dock för att låta bli just innan vi slutade, vi vill få våra nya brädor först. Imorgon smäller det, hihih.
Istället tar jag en kväll hemma tillsammans med familjen och Danne eftersom att det är sista kvällen tillsammans innan han åker hem till Göteborg igen.


På Åbrogatan är det från och med idag fight om våra två bilar när även lillebror har tagit körkortet. Det är ju omöjligt att få ihop detta. Jag överväger att köpa en egen. Jag måste väl gratulera iallafall.
Blir en tidig kväll eftersom att det är jag som räknar imorgon på jobbet, tja.


Making a memory.

Jag har precis kommit hem från Sebbe där jag tillbringat kvällen med några trevliga män och kvinnor. Det har varit en riktigt mysig filmkväll med allt vad det innebär.
Nu blir det nattkäk innan John B kommer. Night.


Reality is wrong, dreams are for real.

Veckans enda lediga dag har jag mestadels spenderat i sängen, jag har även hunnit med lunch och kaffe med Daniel. Trevligt med lite catch uptime.
Snart åker jag tillbaka till city för att möta upp mina tjejer på W.


Hej.

You can see my heart beating, You can see it through my chest.

Shit vilken king kväll det var igår. Jag kan än en gång konstatera att jag älskar varenda en av mina kollegor, fast på olika sätt.
Det började med förfest hemma hos Mats där det bjöds på vin, glögg, julklappsutdelning och bara en massa mingel. Sedan väntade en god middag på los pepes. Efter det rullade sju personer hem till Katta där vinet flödade och jordens märkligaste samtalsämnen och historier kom på tal. Station8 levererade bättre än vanligt och vi hade det bara för braaa.
Jag och Vickes promenad hem var ju lite utöver det vanliga där det slutade med att en utav oss ramlade och vägrade att ställa sig upp och den andra ville dö. 


Ikväll blir det antingen mys i skehamn eller filmmys med några grabbar. Det återstår att se!!
HADE DÅ.


We're getting closer this isn't over.

Det är mycket nu. Idag fyller min bästa vän 19 år, detta har firats med middag och mys med bra personer. Jag höll mig dessutom nykter och jag älskar mig själv för det.
Imorgon är det jobb och julfest med kollegor.

Hoppas du har haft en fantastisk födelsedag, Du är bäst och jag älskar dig.

Nu måste jag hämta en alldeles för full lillebror, hejs.


Written in the stars.

Plötsligt blev denna hemska dag helt fantastiskt!!
Vad händer? det ringer på dörren och där står Storebror Daniel som helt oväntat kom hem från Göteborg för att gratta lillebror!!!!!
Dagen kanske kan sluta bra ändå.  Som vi saknat honom.


If perfect's what your searching for then just stay the same.

Idag är det ingen vanlig dag. Det finns en person som har längtat efter denna dag så länge nu. Denna person är jordens bästa person och lillebror. Äntligen har du blivit 18 stora år Oscar. Jag kan inte förstå det, för mig kommer du alltid vara 15. Grattis på födelsedagen! hoppas att du får världens bästa dag, för det förtjänar du.


Jag älskar dig.

They say that we can love who ever we trust.

Ah godnatt.

Does it hurt, to know that i'll never be there?

Kvällen börjar lida mot sitt slut. En kväll som har innehållit Harry P och trevligt sällskap.  Snart börjar även vårt harrymaraton lida mot sitt slut och jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag börjar bli lite less.
Imorgon är det jag som ska ha stämplat in på jobbet 08.00 så vad gör jag uppe? Godnatt.

hahaha!

RSS 2.0