They're in their own place trying to make it right.

Anonym om I guess second best Is all I will know.:
Hej! jag tycker att du har en bra blogg men du borde skriva mer!
jag har en fråga. vem av dina tjej respektive killkompisar har snyggast klädstil?
Svar: Roligt att höra! hmm, på tjejsidan måste jag nog säga att min bästa vän Ida har en mycket fina kläder, och på killsidan är det absolut min arbetskamrat Nicke, han har en fantastisk klädstil!!


Att detta var min första lediga dag på 21 dagar börjar kännas, trött som ett as. Blir att joina sängen direkt som Wallander är slut.
Imorgon väntar en vanlig skoldag för första gången på 9 veckor och det känns så dåligt att jag skulle kunna spy. hatar skolan, men någon månad till ska jag nog klara av. Kul att träffa klassen igen iaf.
nae, nu börjar walle om.
sköt om er♥

Mina minnen håller mig uppe varje dag.

Hallå
Har suttit och krigat med en samhällsuppgift hela kvällen och nu brjar jag tappa motivationen och inspirationen så att nu lägger jag ner det där för ikväll och fortsätter imorgon.
Annars har dagen bara sprungit förbi med ett facebook-battle på skolan med Ida där vi, enligt mig båda gick segrande ur striden. Antar att hon har en annan uppfattning.

De fem timmarna jag spenderade på Stadiums lager gick på ett litet kick. Jag gillar denna dag skarpt. Nu blir det slapp framför tv:n.

mingel på station 8♥


I guess second best Is all I will know.

Hallådär.
Efter 13 timmars sömn är jag inte lika pigg som jag borde vara, blir att somna snart känner jag.
Idag är AYA resan betalad och jag är så nöjd♥♥♥♥. Detta kommer att bli awesome. Nu är det bara passet som fattas och det ska göras imorgon under min sovmorgon.

Till sist tänkte jag bjuda på ett litet tips, ställ dig aldrig och pissa i ett provrum för att sen försöka sno en massa varor. Lönar sig EJ i längden.
Tack för mig.


Please don't give in, I will let you down.


There's someone I've been missingImorgon ska jag vara jordens duktigaste och stiga upp en timme tidigare för att promenera både till och från jobbet. Kors i taket bara! Dessa tre personer saknar jag också så att det gör ont♥.
Nu blir det att somna till en film efter en sjukt lugn kväll.
Imorgon kommer att bli en bra dag.
Take care.


RSS 2.0