When it was good.

Tjenare folket!
Länge sen sist, I know. Anledningen är dels att det inte händer mycket alls i mitt liv. Eller det gör det ju i och för sig men inget av intresse för er iallafall.
Det mest inressanta i mitt liv är att jag och mina vänner ( nämner inga namn i detta fall med risk för att få dessa människor att känna sig lite sämre än vad dom är, vilket de i själva verket var. Dom var kassa helt enkelt). ja, jag och mina vänner har iallafall startat ett krig mot vårat cykelställ, kriget har pågått i två dagar och måste erkänna att cykelstället leder med 2-0.
Den andra anledningen är att dom håller på byta internet i vårat område eller något liknande så att No internet. Ni kanske undrar hur jag kan sitta och skriva detta inlägg?
Det förblir en hemlighet.

Denna dag började med ett dramatiskt väckande HALV NIO, eller det var inte så dramatiskt egentligen, bara pappa som tyckte att jag skulle storstäda i mitt rum idag, lite oturligt att han kom på det halv nio på morgonen bara.
Fortsatte med en Kaffedusch till lunch vilket ledde till onaturliga gula/ bruna fläckar på dåliga ställen. Folk som såg mig trodde med all säkerhet att det hänt en olycka.
Dagen har bara fortsatt med jobbiga situationer och gjort att denna dag är ett dåligt kapitel i mitt liv så att säga.
Nu ska jag lägga mig i sängen för att inte riskera att fler jobbiga händelser kan hända mig idag, jag lyckas säkert med något iallafall.

Midsommar är mer oklart än någonsin, det enda jag vet att jag ska jobba imorgon, och sedan förfest hos mig. SEN DÅ BRUDAR OCH MEN????????????
Vi måste börja styra upp detta.
OCH DET VIKTIGASTE AV ALLT, VÄRLDENS BÄSTA LINA FYLLER 18 ÅR IMORGON, PÅ SJÄLVASTE MIDSOMMAR. I LOVE YOU GIRL.


Känner att jag har ordbajsat en hel del i detta inlägg, blev rätt långt. skyller på att det var länge sedan jag skrev sist.
riktigt dåligt inlägg, sorry about that.
puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0