lycksele

HEjsan,
har precis kommit hem från lycksele.
det har nog varit bland det bästa jag har varit med om i hela mitt liv och jag vill bara tillbaka
allt har varit underbart, har lärt känna massor av nya människor.
jag har tänkt på andra saker och det kan jag säga, att det behövde jag verkligen.
är som ledsen nu eftersom att jag inte kommer få träffa det folket förrän nyår, jag och linnea har bestämmt att vi ska till umeå då. det kommer bli kanon. kan knappt vänta. då smäller det vill jag lova.

så här har väl mina dagar sett ut,  varit med the kids. men kvällarna... haha går inte ens att förklara:)

hahahha fråga inte ens! :) hehehehahhaa

och imorgon (tror jag) tar jag och min kära familj bilen och husagnen till stockholm i en vecka (det kommer suga mer än allt annat) och sedan dra vidare till göteborg och stanna där i en vecka. göteborg kommer nog bli roligare.
två veckor, det innebär att jag inte kommer att hinna följa med till Sofias stuga, dit heeeeeela gänget ska och kommer ha skitkul:( då sitter jag säkert i en bil i skogarna på väg hem och har tråkigare än vanligt.... suuck...
närå nu måste jag börja tvätta alla mina kläder som jag hade i lycksele. sedan packa om. SKITKUL, jag är mycket taggad påatt fara som ni kanske märker, men det är inte så farligt som det låter på mig, jag vill inte vara i skellefteå. så det kommer bli bra i södra sverige. men jag vill ändå komma hem till som ska till stugan mina vänner. men liver går vidare.

hade jag kunnat ta med mig alla mina kompisar hade jag flyttat från skellefteå direkt. har märkt nu att jag inte har saknat den som stad någonting, har inte länktat hem om man säger så. men det blir nog norrland ett tag till......

mina kläder väntar, see u.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0